تحقیق گزارشگری و صورتهای مالی

تحقیق گزارشگری و صورتهای مالی

تحقیق گزارشگری و صورتهای مالی

تحقیق-گزارشگری-و-صورتهای-مالی

توضیحات:
تحقیق با موضوع گزارشگری و صورتهای مالی، در قالب doc و در۵۰ صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:
طبق مفاهیم نظری گزارشگری مالی ایران، هدف صورتهای مالی عبارت است از ارائه اطلاعاتی تلخیص و طبقه بندی شده درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی وانعطاف پذیری مالی واحد تجاری که برای طیف گسترده ای از استفاده کنندگان صورت های مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی مفید واقع گردد.
خصوصیات کیفی اصلی مرتبط با محتوای اطلاعات “مربوط بودن” و”قابل اتکا بودن” است، چنانچه اطلاعات مالی مربوط وقابل اتکا نباشند، مفید نخواهند بود. خصوصیات کیفی اصلی مرتبط با ارائه اطلاعات ” قابل فهم بودن” و” قابل مقایسه بودن ” است. اطلاعاتی که فاقد این خصوصیات باشد، علیرغم مربوط بودن وقابل اتکا بودن دارای فایده ی محدودی است. لذا ، خصوصیات کیفی قابل مقایسه بودن وقابل فهم بودن، بر مفید بودن اطلاعات می افزاید. به این منظور وجود ثبات رویه در روش های حسابداری بکار گرفته شده وافشای مناسب اطلاعات الزامی است.)کمیته تدوین استانداردهای حسابداری،۱۳۹۱)
باتوجه به مطالب فوق در صورت وجود اشتباه در صورتهای مالی دوره یا دوره های مالی قبل و در صورت تغییر رویه در دوره جاری نسبت به دوره یا دوره های مالی قبل، تجدید ارائه صورتهای مالی ابزاری متداول به منظور ایجاد ثبات رویه وافشاء مناسب اطلاعات است که درحال حاضر استفاده بسیار زیادی در کشور دارد.

بخش اول : مبانی نظری
گزارشگری مالی و صورتهای مالی:
اشخاص، مؤسسات و سازمانهای گوناگون از لحاظ هدف و نوع فعالیت، شکل حقوقی و نوع مالکیت تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند اما در تمامی مؤسسات یک جنبه مشترک وجود دارد و آن لزوم قضاوت درباره گذشته و تصمیم گیری نسبت به آینده است. در تصمیم گیری مربوط به امور مالی، هر واحد تجاری باید سیستمی را بکارگیرد که اطلاعات قابل اعتماد و مؤثر بر تصمیمات مالی را به موقع فراهم و در اختیار تصمیم گیرندگان قرار دهد. سیستمی که اطلاعات مالی یک مؤسسه را گردآوری و در اختیار تصمیم گیرندگان قرار می دهد سیستم حسابداری است .(رضایی،۱۳۸۰)
تحولات پیاپی و پیشرفت های سریعی که در دامنه فعالیت انواع واحدهای اقتصادی در جریان است ، لزوم تهیه و ارائه اطلاعات مالی مربوط، قابل اعتماد و قابل مقایسه را توسط واحدهای اقتصادی تشدید کرده است. حسابداری به عنوان سیستمی اطلاعاتی میتواند این وظیفه را انجام دهد. کمیته تدوین بیانیه بنیادی تئوری حسابداری در گزارش خود حسابداری را چنین تعریف می کند:
“حسابداری عبارت است از فرآیند شناسایی، اندازه گیری و ثبت اطلاعات اقتصادی و ارائه آنها برای قضاوت ها و تصمیم گیری ها ی آگاهانه توسط استفاده کنندگان از اطلاعات مالی.” (لوییز و پندریل ،۲۰۰۴،ص۳)
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول : مبانی نظری
گزارشگری مالی و صورتهای مالی
اهداف گزارشگری مالی و صورتهای مالی
نقش صورتهای مالی در تحقق هدفهای گزارشگری مالی
استفاده کنندگان از صورتهای مالی و نیازهای اطلاعاتی آنها
اطلاعات حسابداری و تصمیم گیری
تامین مالی و رشد شرکت
خصوصیات کیفی اطلاعات
تجدید ارائه صورتهای مالی
تعدیلات سنواتی
علل تجدید ارائه صورتهای مالی
ریشه های تجدید ارائه صورتهای مالی
تاثیر آستانه اهمیت بر تجدید ارائه صورتهای مالی
واکنش به علل تجدید ارائه صورتهای مالی
گزارشگری تجدید ارائه صورتهای مالی
تجدید ارائه صورتهای مالی و رشد شرکت
بخش دوم : پیشینه تحقیق
مطالعات تجربی انجام شده در خارج از کشور
مطالعات تجربی انجام شده در داخل کشور
جمع بندی

منابع دارد

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x