تحقیق در مورد فرش doc

تحقیق در مورد فرش doc

تحقیق در مورد فرش doc

تحقیق-در-مورد-فرش-docلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
¤‏ ‏طراحی فرش ‏
‏فهرست مطالب
‏عنوان‏ ‏ صفحه
‏مقدمه ۱
‏سیر تحول طراحی فرش ۵
‏انواع نقشه قالی ۸
‏کامپیوتر و نقش آن در طراحی فرش ۱۵
‏کاغذ شطرنجی و انواع آن ۱۸
‏هدف استفاده از کاغذهای شطرنجی در نقشه‏‌‏کشی ۲۰
‏چگونگی تهیه نقشه ۲۱
‏طرح ف‏رش در ایران ۲۱
‏عوامل الهام فرش ایران ۲۴
‏تقسیم بن‏دی طرحهای فرش ایران ۲۵
‏وضعیت کنونی طراحی فرش در ایران ۵۵
‏طراحان معاصر فرش ایران ۵۶
‏شطرنجی کردن چله ۶۰
‏پیاده کردن طرح روی کاغذ شطرنجی ۶۱
‏انتقال نقشه از روی کاغذ شطرنجی روی بافت ۶۴
۳
¤‏ ‏طراحی فرش ‏
‏مقدمه
‏در هنر و صنعت فرشبافی نقشه یک بخش مهم و به تعبیری اساسی‏‌‏ترین بخش کار به شمار می رود در کنار مسائل و عوامل مهمی ک‏ه تشکیل دهنده اعتبار و ارزش فرش به حساب می‏‌‏آید اصالت و هویت ملی یک یفرش از روی نقشه آن شناخته می‏‌‏شود.
‏به طور کلی هر قوم یا ملیتی دارای فره‏نگ خاص خود هستند که با مطالعه بررسی و پرداختن به آن می‏‌‏توان آن قوم را از اقوام دیگر تمیز داد نقشه فرش نیز مانند یک کتاب فرهن‏گ یک قوم را به سادگی و زیبایی هرچه تمامتر برای ما بیان کرده و روشن می‏‌‏سازد هرگاه دریابیم که ریشه این نقوش نشات گرفته در کجا و در چه ‏تاریخی است در واقع به ریشه عمق این نقوش و عجین بودن آن با فرهنگ آن قوم می‏‌‏پردازیم.
‏حال با توجه به گستردگی و ریشه‏‌‏دار بودن هنر فرش بافی این سئوال را مطرح می‏‌‏کنیم که ‏ ‏کدام قوم یا ملتی و در چه زمان و تاریخی توانسته است اولین نقش را روی قالی پیاده کند.
‏پاسخ دا‏دن به این سوال بسیار مشکل و یا شاید غیر ممکن باشد زیرا هیچ سند دقیق و روشنی در مورد اینکه اولین قالی در چه زمانی و در چه مکا‏نی بافته شده است در دسترس بشر نیست. مسلما به وجود آمدن فرش به شکل امروزی نیاز به یک سیر تکاملی بلند مدت دارد زیرا نمی‏‌‏توان قبول کرد ‏که انسان به یک باره به این تکنیک رسیده باشد که بتواند آثار ارزشمندی را خلق نماید بنابراین باید در این خصوص به بافته‏‌‏هایی که ‏از نظر تکنیکی ضعیفتر هستند توجه کرده و آنها را مورد ملاحظه قرار بدهیم.
‏شاید اولین زیر انداز بافت دست بشر را بتوان نمد دست به در هم ب‏ردن الیاف و درگیر کردن آنها با هم بافت اطلاق می‏‌‏شود و ابتدایی‏‌‏ترین شکل آن را می‏‌‏توان (بافت) نمد دانست زیرا نمدازدرهم فروتن ‏پشمها به وسیله فشار به وجود می‏‌‏آید همچنی با توجه به قرائن و شواهد موجود و آثار بر جای مانده از زندگی انسانها و تمدنهای قدیمی ابتدایی‏‌‏ترین نوع بافت به شکل امروزی را می‏‌‏توان پارچه گلیم دانست با تحول تکنیکی که این دست بافته

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x