تحقیق جوجه کشی بوقلمون ( ورد)

تحقیق جوجه کشی بوقلمون ( ورد)

تحقیق جوجه کشی بوقلمون ( ورد)

تحقیق-جوجه-کشی-بوقلمون-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏جوجه کشی بوقلمون
‏تهیه جوجه بوقلمون
n‏    ‏ ‏جوجه بوقلمون را می توان مانند جوجه مرغ به وسیله جوجه کشی طبیعی یا جوجه کشی مصنوعی تهیه کرد در پرورش صنعتی بوقلمون معمولااز جوجه کشی مصنوعی استفاده میشود
n‏         ‏ ‏تخم ها باید دارای اندازه مناسب برای جوجه کشی باشد .
n‏         ‏ ‏حرارت نا مناسب ،نگهداری طولانی وبالاخره دستکاری وتکان شدید تخم باعث نابودی جنین داخل تخم میشود .
n‏         ‏ ‏مدت جوجه دراوری در بوقلمون ۲۸ روز است . معمولا جوجه ها از روز ۲۷ شروع به نوک زدن و درآمدن از تخم میکنند .
n‏         ‏ ‏تشکیلات جوجه کشی باید از سطح بهداشتی بالایی برخوردار باشد .
n‏         ‏ ‏ضدعفونی دستگاه وتخم ها باید قبل و بعد از هربار جوجه کشی انجام شود
n‏         ‏ ‏حرارت لازم برای جوجه کشی ۳۷-۳۸ درجه سانتیگراد میباشد
n‏         ‏ ‏رطوبت نسبی باید در حدود ۶۰درصد در ۲۴ روز اول و ۷۰ درصد در ۴ روز آخر باشد .
n‏         ‏ ‏عمل چرخاندن و تهویه نیز باید بصورت مطلوب انجام شود .
‏۱
‏جوجه کشی بوقلمون
‏تهیه جوجه بوقلمون
n‏    ‏ ‏جوجه بوقلمون را می توان مانند جوجه مرغ به وسیله جوجه کشی طبیعی یا جوجه کشی مصنوعی تهیه کرد در پرورش صنعتی بوقلمون معمولااز جوجه کشی مصنوعی استفاده میشود
n‏         ‏ ‏تخم ها باید دارای اندازه مناسب برای جوجه کشی باشد .
n‏         ‏ ‏حرارت نا مناسب ،نگهداری طولانی وبالاخره دستکاری وتکان شدید تخم باعث نابودی جنین داخل تخم میشود .
n‏         ‏ ‏مدت جوجه دراوری در بوقلمون ۲۸ روز است . معمولا جوجه ها از روز ۲۷ شروع به نوک زدن و درآمدن از تخم میکنند .
n‏         ‏ ‏تشکیلات جوجه کشی باید از سطح بهداشتی بالایی برخوردار باشد .
n‏         ‏ ‏ضدعفونی دستگاه وتخم ها باید قبل و بعد از هربار جوجه کشی انجام شود
n‏         ‏ ‏حرارت لازم برای جوجه کشی ۳۷-۳۸ درجه سانتیگراد میباشد
n‏         ‏ ‏رطوبت نسبی باید در حدود ۶۰درصد در ۲۴ روز اول و ۷۰ درصد در ۴ روز آخر باشد .
n‏         ‏ ‏عمل چرخاندن و تهویه نیز باید بصورت مطلوب انجام شود .
‏۲
‏نکات مهم در جوجه ریزی
n‏                     ‏ ‏بستر با ضخامت ۸ سانتی متر از تراشه و چوبهای تمیز اشباع ، خشک و عاری از آلودگی های خارجی و گرد و خاک .
n‏          ‏ ‏مادر مصنوعی با ۳۸ درجه سانتی گراد و حرارت سالن ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی گراد و گارد محافظ بقطر ۴ متر جهت ۲۵۰ قطعه جوجه یکروزه بمدت یک هفته تعداد ۴ عدد آبخوری داخل گارد .
n‏          ‏ ‏یک ساعت استراحت در صورت انتقال از یک سایت طولانی و سپس جوجه ریزی و دادن آب و دادن خوراک یک ساعت بعد از جوجه ریزی .
n‏                     ‏ ‏دادن خوراک یک ساعت بعد از جوجه ریزی
n‏                     ‏ ‏ توجه خاص به درجه ها و معرفی منابع حرارتی ، آب و خوراک ،جلوگیری از ورود موش و سایر پرندگان وحشی
n‏          ‏ ‏ساختمان اداری و مسکونی داخل مزرعه احداث شود ،ایجاد حوضچه ضد عفونی به ابعاد و عمق مناسب در مدخل درب ورودی سالن ها استفاده از چکمه و لباس مناسب
n‏          ‏ ‏فضای مورد نیاز جوجه یک روزه تا ۸ هفته ،۸قطعه در هر متر مربع و از ۸ هفته تا پایان دوره پرورشی ، حد اکثر تا۴ قطعه در هر مترمربع‏.
 ‏به نام خداوند جان آفرین
‏مدیریت پرورش جوجه بوقلمون
‏ ‏محمد حسامی‏                                   ‏
‏۴
‏                                                       ‏
‏نگهداری بوقلمون در سنین جوجگی، یکی از مشکلترین مراحل پرورش بوقلمون است . بوقلمون های جوان نیز در مقابل عوامل بیماری زا کاملا حساسند از اینرو باید توجه فراوانی به آنها مبذول داشت . امروزه در اغلب کشورها بوقلمون را بصورت تجارتی و به تعداد زیادی نگه داری میکنند وتعداد معدودی از شرکتهای اصلاح نژادی ، سویه های تجارتی مخصوص به خود را ارائه میدهند که از ضریب تبدیل و قدرت رشد بسیار بهتری نسبت به دیگر نژادها برخوردارند .
‏در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت ، تهویه ، بهداشت و بالاخره جایگاه حداکثر نتیجه مطلوب حائز شود .
‏حرارت : ‏حرارت در هفته های مختلف باید به قرار زیر باشد :
‏اواخر هفته اول ۳۲ درجه ‏–‏ اواخر هفته دوم ۲۹ درجه ‏–‏ اواخر هفته سوم ۲۶ درجه ‏–‏ در اواخر هفته چهارم ۲۴ درجه ( در تمام این مدت حرارت سالن نباید از ۲۴ درجه سانتی گراد کمتر گردد ) اواخر هفته پنجم ۲۱ درجه و اواخر هفته ششم ۱۸ درجه سانتی گراد .
‏در روزهای اول جوجه ها نباید از منبع حرارتی دور شوند چون ممکن است سرما بخورند . اگر از دستگاه مادر مصنوعی استفاده میشود باید دور دستگاه مادر حصاری کشید تا از آن دور نشوند و یا اگر از هیتر استفاده میشود باید تمامی سالن حرارت یکنواخت و مناسب ( ۳۲ درجه سانتی گراد ) داشته باشد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x