تحقیق تولید آسفالت در کارگاه ۳۳ ص ( ورد)

تحقیق تولید آسفالت در کارگاه ۳۳ ص ( ورد)

تحقیق تولید آسفالت در کارگاه ۳۳ ص ( ورد)

تحقیق-تولید-آسفالت-در-کارگاه-33-ص-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏موضوع‏:
‏آسفالت در کارگاه
‏تولید آسفالت در کارگاه
‏در این قسمت چگونگی تهیه بتن آسفالتی در کارگاه مورد بررسی واقع می‏‌‏شود.
‏در مراحل اولیه پیدایش آسفالت، اکثراً آسفالت را در پاتیل‏‌‏های بزرگ تهیه می‏‌‏کردند و طرز تهیه آسفالت در آن زمان‏‌‏ها به این طریق بود که مصالح سرند شده را در پاتیل فلزی ریخته و زیر آن را به کمک یک فارسونکا (مشعل) حرارت می‏‌‏دادند و هنگامی که مصالح به اندازه کافی گرم می‏‌‏شدند، قیر مذاب و گرم شده را تا به آن اضافه می‏‌‏نمودند و خوب مخلوط کرده و سپس در سطح راه پخش می‏‌‏نمودند. این روش ابتدایی که در آن عوامل متشکله آسفالت غالباً کم و زیاد می‏‌‏شدند، امروز تقریباً منسوخ شده و در موارد معدودی جهت تهیه آسفالت در حجم کم والاالخصوص برای تهیه آسفالت ایزولاسیون بام ساختمان‏‌‏ها بکار گرفته می‏‌‏شود.
‏با توسعه صنایع، به تدریج وسایل و ماشین‏‌‏آلات بهتری در اختیار راه‏‌‏سازان قرار داده شد، تا جایی که امروزه انواع کارخانه‏‌‏های آسفالت مداوم و متناوب به صورت نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و حتی کارخانه‏‌‏های آسفالت مجهز به کامپیوتر به بازار عرضه شده است.
‏بی‏‌‏شبهه عرضه کارخانه‏‌‏های آسفالت با ظرفیت زیاد، مهمترین و بالاترین امکان را به پیمانکاران داده است تا بهترین راندمان را از ماشین‏‌‏آلات پخش آسفالت به دست آورند. امروزه کارخانه
‏‌‏هایی با تولید متجاوز از ۲۵۰ تن آسفالت در ساعت نیز در اختیار صنایع راه‏‌‏سازی قرار دارد.
‏کارگاه تهیه آسفالت
‏هر کارگاه آسفالت مشتمل بر واحدهایی است که به یکدیگر وابستگی داشته، به نحوی که راندمان تولید آسفالت کارگاه بستگی تام به عملکرد این واحدها که ذیلاً به‏‌‏طور مختصر تشریح می‏‌‏شوند، دارد:
‏واحد تولید نیرو
‏واحد سنگ‏‌‏شکن
‏مخازن قیر
‏کارخانه آسفالت
‏عوامل فوق ارکان اصلی تولید آسفالت محسوب شده و سایر عوامل از جمله وسایل پخش، وسایل حمل و نقل در درجه دوم اهمیت قرار می‏‌‏گیرند.
‏معمولاً در هر کارگاه آسفالت یک واحد تولید نیرو (برق) وجود دارد که قدرت آن با توجه به مصرف دستگاه‏‌‏های موجود در کارگاه انتخاب می‏‌‏گردد. اکثراً بیش از یک ژنراتور در این واحد نصب می‏‌‏شود که جوابگوی مصارف مختلف از جمله روشنایی کارگاه و مصرف دستگاه‏‌‏های مختلف باشد.
‏وظیفه تهیه مصالح اعم از شکسته و یا طبیعی با واحد سنگ‏‌‏شکن است. در اینجا به ذکر این نکته اکتفا می‏‌‏شود که معمولاً واحد سنگ‏‌‏شکن، یکی دو ماه زودتر فعالیت خود را شروع می‏‌‏کند تا قسمتی از مصالح مورد نیاز را تهیه نماید تا در صورت بروز اشکالاتی در کار سنگ‏‌‏شکن وقفه‏‌‏ای در تهیه آسفالت حاصل نشود و همان‏‌‏طوری که قبلاً تذکر داده شد، سرندهایی که در دستگاه سنگ‏‌‏شکن نصب می‏‌‏شود، با توجه به دانه‏‌‏بندی است که پیمانکار بر اساس آن آسفالت تهیه می‏‌‏نماید.
‏در هر کارگاه، آسفالت با توجه به ظرفیت کارخانه آسفالت تعدادی مخزن قیر نصب می‏‌‏شود. مخازن قیر به‏‌‏طور سری نصب شده و به نحوی جاسازی شده‏‌‏اند که می‏‌‏توان در زیر مخازن فارسونکا قرار داده و قیر داخل مخزن را گرم و ذوب نمود. از هر یک از مخازن قیر، لوله‏‌‏ای مجهز به شیر فلکه به یک لوله اصلی قطور (حدود ۱۰ سانتیمتر قطر) متصل می‏‌‏شود. ابتدا تمامی مخازن قیر با قیر مورد مصرف پر شده و سپس به تدریج مصرف می‏‌‏شوند و هر مخزن که قیر آن تمام شود، بایستی در اسرع وقت نسبت به پر کردن مجدد اقدام نمود. طرز استفاده از قیر مخازن به این ترتیب است که با قرار دادن فارسونکا در زیر مخزن، قیر گرم و ذوب می‏‌‏شود تا حدی که بتوان توسط پمپ آن را کشید و به فلاسک کارخانه آسفالت پمپاژ نمود. قیر پمپ شده در فلاسک توسط یک سیستم تبادل حرارتی روغنی تا ماکزیمم ۱۳۷درجه سانتیگراد (برای قیرهای خالی ۱۰۰-۶۰) گرم می‏‌‏شود و این قیر آماده برای تزریق به دستگاه مخلوط‏‌‏کن آسفالت می‏‌‏باشد.
‏هنگامی که قیر مخزن خاتمه یافت، شیر فلکه را بسته و شیر فلکه مخزن بعدی که قبلاً گرم شده است، باز می‏‌‏نمایند تا دائماً جریان قیر گرم از لوله اصلی به طرف فلاسک قیر کارخانه آسفالت جریان داشته باشد.
‏هم اکنون دو تیپ کارخانه آسفالت در دنیا شناخته شده است که از نقطه‏‌‏نظر نحوه تهیه آسفالت با یکدیگر اختلاف دارند.
‏الف: کارخانه‏‌‏های آسفالت متناوب
‏ب: کارخانه‏‌‏های آسفالت مداوم
‏سازندگان این گونه کارخانه‏‌‏ها از هر دو نوع با ظرفیت‏‌‏های مختلف ساخته و به بازار عرضه می‏‌‏دارند.
‏کارخانه‏‌‏های آسفالت مداوم و متناوب امروزه مجهز به دستگاه‏‌‏های مختلف بوده، به طوری که در برخی تمام اجزاء کارخانه و در بعضی دیگر قسمتی از اجزاء کارخانه به صورت اتوماتیک بوده و به همین دلیل با توجه به درجه اتوماسیون، کارخانه‏‌‏های آسفالت به شرح زیر نامگذاری شده‏‌‏اند:
‏کارخانه‏‌‏های آسفالت معمولی
‏کارخانه‏‌‏های آسفالت نیمه اتوماتیک
‏کارخانه‏‌‏های آسفالت تمام اتوماتیک
‏کارخانه‏‌‏های آسفالت متناوب
‏هرکارخانه آسفالت اعم از متناوب و یا مداوم شامل واحدهای زیر می‏‌‏باشد:
‏مخازن سرد مصالح سنگی
‏خشک کننده مصالح سنگی
‏غبارگیر
‏مخازن گرم مصالح سنگی
‏مخلوط‏‌‏کن
‏ناگفته نماند که در کارخانه‏‌‏های بزرگ، یک کابین مخصوص اپراتور دستگاه وجود دارد که در واقع اطاق کنترل کارخانه بوده و تمام تابلو‏‌‏های برق و تابلوی قپان در این اتاق نصب می‏‌‏شوند. شرح واحدهای فوق در زیر آمده است.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x