تحقیق تحقیقاتی بررسی عوامل باکتریایی سقط جنین در گوسفند و بز

تحقیق تحقیقاتی بررسی عوامل باکتریایی سقط جنین در گوسفند و بز

تحقیق تحقیقاتی بررسی عوامل باکتریایی سقط جنین در گوسفند و بز

تحقیق-تحقیقاتی-بررسی-عوامل-باکتریایی-سقط-جنین-در-گوسفند-و-بز

توضیحات:
پروژه تحقیقاتی بررسی عوامل باکتریایی سقط جنین در گوسفند و بز، در قالب فایل word و در حجم ۳۰ صفحه.

چکیده:
سقط جنین که از عوامل مهم اصلی زیانهای اقتصادی در گله های گوسفند و بز بحساب می آید . توسط چندین عامل عفونی و غیر عفونی ایجاد می شود. باکتری ها مهمترین علت سقط جنین های عفونی در دام های اهلی هستند . دراین پروژه که با هدف تعیین میزان شیوع عوامل باکتریایی در جنین های سقط شده ی گوسفند و بز در استان چهارمحال بختیاری شهرستان بروجن صورت پذیرفت از ۸۰ گله مبتلا تعداد ۸۰ نمونه ی جنین سقط شده تهیه گردید و در آزمایشگاه از کبد محتویات شیردان روی محیط های انتخابی کشت انجام شد. در این مطالعه از تعداد ۶۰ نمونه جنین سقط شده باکتری جدا گردید .که شامل ۱۹مورد اشرشیا کلی-۸مورد لیستریا-۱۵مورد سالمونلا-۹مورد استافیلو کوکوس -۸مورد استرپتو کوکوس -۱مورد بروسلا-۸مورد لیستریا و ۱مورد پاسترولا ودر ۲۰مورد دیگر جنین های سقط شده هیچ عامل باکتریایی یافت نگردید. همچنین کاهش چشم گیر ابتلا به بروسلا نسبت به دو دهه ی گذشته مشاهده گردید با توجه به شیوع بالای عفونتهای باکتریایی رعایت موازین بهداشتی و پوشش واکسیناسیون و همچنین افزایش آگاهی های دامداران به صورت فعالیت های ترویجی جهت کاهش میزان سقط جنین پیشنهاد می گردد.

فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و هدف از انجام پروژه
فصل دوم: مروری بر مطالعات انجام شده
فصل سوم: روش انجام کار
فصل چهارم: نتایج
فصل پنجم: بحث
فصل ششم: مراجع و منابع مورد استفاده

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x