تحقیق بسته بندی ماهی

تحقیق بسته بندی ماهی

تحقیق بسته بندی ماهی

تحقیق-بسته-بندی-ماهیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
‏فرآوری و بسته‏‌‏بنـدی ماهی
‏با ظرفیت بسته بندی ۱۸۰۰ تن
‏گوشت ماهی فرآوری شده در سال
‏تیـرماه ۱۳۸۲
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی
‏ظرفیت : ۱۸۰۰ تن در سال
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
‏سرمایه گذاری کـل: ۷۱/۲۲۸۹ میلیون ریال
‏سهم آورده متقاضی: ۷۱/۲۲۹ میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: ۲۰۶۰ میلیون ریال
‏میزان اشتغالزایی : چهـل و نه نفـر
‏دوره بازگشـت سرمایه: شـانزده ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ بسته‏‌‏بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏‌‏بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
‏ نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective‏ و نقش Promotive‏ . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‏‌‏اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
‏ از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‏‌‏های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
‏ آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف می‏‌‏گردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش می‏‌‏تواند در تامین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت ماهی دارای کلسترول غیر مضر می‏‌‏باشد. لکن گوشت ماهی ماده غذایی بسیار حساس و سریع الفسادی است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول می‏‌‏توانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرف‏‌‏کنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفیت یکهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می‏‌‏باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرایند فرآوری و خروج امعا و احشا محاسبه می‏‌‏گردد و ضایعات ماهی که در تهیه پودر ماهی به کار می‏‌‏رود نیز به صاحبان کالا عودت می‏‌‏گردد.
‏ علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای این طرح ، می‏‌‏توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‏‌‏توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
‏ توجیه اقتصادی طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمایه گذاری ثابت :
‏ الف ‏–‏ ۱ ) زمیـن :
‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزینه واحد ( هزارریال )
‏هزینه کل ( میلیون ریال )
‏۱۸۰۰
‏۳۰
‏۵۴
‏ الف ‏–‏ ۲ ) محوطه سازی :
‏ردیف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏۱
‏۲
‏۳
‏۴
‏تسطیح و خاکبرداری
‏دیوارکشی
‏خیابان کشی
‏پارکینگ و فضای سبز
‏۱۸۰۰مترمربع
‏ ۵۵۰مترمربع
‏۲۲۰مترمربع
‏۳۰۰مترمربع
‏۵
‏۶
‏۱۰
‏۲۰
‏۹
‏۳/۳
‏۲/۲
‏۶
‏ جـــمـــع
‏۵/۲۰

 

دانلود فایل

 

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: ۴
    – زمان آموزش: ۹۷ دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: ۱۰
    – حجم فایل اصلی: ۱۲۳ مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل ۵ فیزیک ۳ ریاضی و فصل ۴ فیزیک ۳ تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • طرح توجیهی پرورش ماهی تیلاپیا به روش مدار بسته با ظرفیت ۲۰ تن در سال
  • دانلود پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع
  • پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع (ورد)
  • تحقیق بسته بندی گوشت قرمز
  • تحقیق بسته بندی چای تی بگ
  • تحقیق بسته بندی مواد غذایی
  • تحقیق بسته بندی عسل
  • تحقیق بسته بندی خشکبار
  • تحقیق بسته بندی خرما
  • تحقیق بسته بندی آبلیمو
  • تحقیق بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی ۸ص
  • تحقیق بسته بندی ۲۲ ص
  • تحقیق اصول پایه در طراحی بسته بندی ۵۷ ص
  • تحقیق بسته بندی روغن نباتی
  • تحقیق تولید و بسته بندی نمک ( ورد)
  • You may also like...

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x