بررسی تکنیکهای کنترل رفتاری والدین مراجعه کننده به بخش کودکان دانشکده دندانپزشکی

بررسی تکنیکهای کنترل رفتاری والدین مراجعه کننده به بخش کودکان دانشکده دندانپزشکی

بررسی تکنیکهای کنترل رفتاری والدین مراجعه کننده به بخش کودکان دانشکده دندانپزشکی

بررسی-تکنیکهای-کنترل-رفتاری-والدین-مراجعه-کننده-به-بخش-کودکان-دانشکده-دندانپزشکی

توضیحات:
تحقیق بررسی تکنیکهای کنترل رفتاری والدین مراجعه کننده به بخش کودکان دانشکده دندانپزشکی، در قالب فایل word و در حجم ۶۶ صفحه.

بخشی از متن:
پایه و اساس رشته دندانپزشکی کودکان توانایی هدایت کودکان با تجربیات دندانپزشکی آنها است.در کوتاه مدت این مهارت دندانپزشک امتیازی برای تامین نیازمندی های فوری دندانپزشکی کودکان است. بیشتر آثار سودبخش ماندگار نیز، هنگامی که بذر های سلامت دندانی آینده کودکان در اوایل زندگی کاشته شود، حاصل می شود.اگر هدف حرفه دندانپزشکی را ایجاد نگرشهای مثبت نسبت به این رشته و بهبود سلامت دندانی جامعه بدانیم ، کودکان راه منطقی رسیدن به این هدف در آینده اند. متغیر های موثر بر رفتار دندانپزشکی کودکان کودک مضطرب و ترسویی که پیش بینی ملاقات ناخوشایندی را می کند، در مقایسه با کودکی که ترس واضطراب کمتری دارد،بیشتر مستعد داشتن چنین تجربه ناخوشایندی است.اضطراب یا ترس بر رفتار کودک و بر موفقیت ملاقات دندانپزشکی تاثیر زیادی می گذارد.مکتبهای مختلف روانشناسی اضطراب را خصوصیتی شخصیتی می دانند، اما عقاید گوناگونی را درباره منشا این ویژگی ابراز می کنند. متغیر های بسیاری را در پیشینه کودکان با این رفتارها ،مربوط دانسته اند اضطراب مادری در سالهای گذشته مرسوم بود که مادران بیشتر از پدران کودک را به مطب دندانپزشکی می آوردند. اضطرابی که مادران در ملاقاتهای دندانپزشکی از خود نشان می دادند، منابع دندانپزشکی را تحت تاثیر خود قرار داده است. اگر چه در آینده نزدیک ممکن است این عنوان به “اضطراب والدین“تغییر نام دهد. در حال حاضر چنین تغییری می تواند زود هنگام باشد. بیشتر تحقیقات نشان دهنده رابطه مهمی بین اضطراب مادر و رفتار کودک از نظر همکاری در اولین ملاقات دندانپزشکی است.اضطراب زیاد والدین بر رفتار کودکان آنها تاثیر منفی دارد.دانسته های علمی نشان می دهد که اضطراب مادران بر کودکان در تمام گروههای سنی تاثیر دارد. بیشترین اثر آن بر کودکان زیر ۴ سال است. زیرا همزیستی بین کودک و مادر از نوزادی آغاز می شود و به تدریج رو به کاهش می گذارد
تاریخچه پزشکی توافق عمومی وجود دارد که کودکانی که دارای تجربه مثبت پزشکی هستند، همکاری بهتری با دندانپزشکان دارند. کیفیت ملاقاتهای گذشته از نظر احساسی از تعداد ملاقاتها مهم تر است. دردی که کودک در ملاقاتهای پزشکی قبلی تجربه کرده است ، نکته مهم دیگری در تاریخچه پزشکی اوست. این درد ممکن است، خفیف یا شدید، حقیقی یا خیالی باشد. با وجود این باور های والدین در مورد درد ملاقاتهای پزشکی گذشته نیز بررفتار و همکاری کودک درمحیط دندانپزشکی موثراست …

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
کلیات
متغیر های موءثر بر رفتار دندانپزشکی کودکان
۱-اضطراب مادری
۲-تاریخچه پزشکی
۳-آگاهی از مشکلات دندانی
طبقه بندی رفتار کودکان از نظر همکاری
والدین بیمار خردسال
راهبرد های گروه دندانپزشکی
کنترل رفتار و ارتباط با کودکان
مروری بر مقالات
اهداف مطالعه
اهداف فرعی
هدف کاربردی
مواد و روش ها
معیارهای ورود به مطالعه
ساخت فیلم
روش اجرای تحقیق
آزمون t و روش V.C 
بحث و نتیجه گیری
نتایج 
نتیجه گیری
فهرست منابع

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x