بررسی تاریخچه بیمه در ایران

دانلود بررسی تاریخچه بیمه در ایران

بررسی تاریخچه بیمه در ایران

بررسی تاریخچه بیمه در ایران

دسته بندی بیمه
فرمت فایل docx
حجم فایل ۱۱۲ کیلو بایت
تعداد صفحات ۹۰
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

بررسی تاریخچه بیمه در ایران

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

تاریخچه بیمه آسیا ۲

قصل دوم

تقسیم بندی انواع بیمه ۵

قرارداد بیمه ۸

بیمه نامه ۱۱

تعهدات بیمه گذار ۱۴

حدود تعهدات بیمه گذار در اعلام خطر موضوع بیمه ۱۶

پرداخت حق بیمه ۱۷

بیمه آتش سوزی ۲۱

شکست شیشه ۲۴

بیمه تمام خطر مقاطعه کاران ۲۸

اطلاعات مورد نیاز برای ارزیابی ریسک ۳۲

بیمه های مسئولیت مدنی ۳۴

انواع بیمه مسئولیت مدنی ۳۶

بیمه حمایت و پس انداز ۵۷

بیمه نامه های مختلط عمر و پس انداز ۵۸

فصل سوم

نمودار سازمانی بیمه آسیا ۶۲

اهم وظایف و اختیارات و مسئولیتها در بخش اداره خسارت جانی ۶۳

ارتباط بین روژه مزبور با درس پروژه مالی ۶۴

فصل چهارم

ثبت اسناد هزینه ۶۸

ثبت اسناد مطالبات ۶۸

وارد کردن اطلاعت پرونده ها ۶۸

گرفتن استعلام از پرونده ها ۶۹

صدور چک و تاییدیه پرداخت چک ۶۹

پرفراژ چک و تاییدیه پرداخت چک ۶۹

تهیه صورت مغایرت بانکی ۷۰

تکمیل کردن دفتر حواله خسارت ۷۰

فصل پنجم

خلاصه و نتیجه ۷۲

فصل ششم

فرمهای دوره کارآموزی ۷۳

منابع

مقدمه

تاریخچه بیمه در ایران

در سال ۱۳۱۰ خورشیدی ، فعالیت جدی ایران در زمینه بیمه آغاز شد . در این سال بود که قانون و نظامنامه ثبت شرکتها در ایران به تصویب رسید و متعاقب آن بسیاری از شرکتها بیمه خارجی از جمله گستراخ ، آلیانس ، ایگل استار ، یورکشایر ، رویال ، ویکتوریا ، ناسیونال ، سویس ، فنیکس ، اتحادالوطنی و … به تأسیس شعبه یا نمایندگی در ایران پرداختند .

گسترش فعالیت شرکتهای بیمه خارجی ، مسؤولان کشور را متوجه ضرورت تأسیس یک شرکت بیمه ایرانی کرد و دولت در شانزدهم شهریور ۱۳۱۴ شرکت سهامی بیمه ایران را با سرمایه ۲۰ میلیون ریال تأسیس نمود . فعالیت رسمی شرکت سهامی بیمه ایران از اواسط آبان ماه همان سال آغاز شد . تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران ، نقطه عطفی درتاریخ فعالیت بیمه ای کشور به شمار می رود زیرا از آن پس دولت با در اختیار داشتن تشکیلات اجرایی مناسب ، قادر به کنترل بازار و نظارت بر فعالیت مؤسسات بیمه خارجی شد . دو سال پس از تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران یعنی در سال ۱۳۱۶ ، « قانون بیمه » در ۳۶ ماده تدوین شد و به تصویب مجلس شورای ملی رسید . پس از آن نیز مقررات دیگری در جهت کنترل و نظارت بر فعالیت مؤسسات بیمه از طریق الزام آنها به واگذاری ۲۵ درصد بیمه نامه های صادره به صورت اتکایی اجباری به شرکت سهامی بیمه ایران وضع شد ؛ در این رهگذر ، الزام به بیمه کردن کالاهای وارداتی و صادراتی و اموال موجود در ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور نزدیکی از مؤسسات بیمه که در ایران به ثبت رسیده اند ، بر استحکام شرکتهای بیمه افزود .

شرکت سهامی بیمه ایران با حمایت دولت به فعالیت خود ادامه داد و این حمایت منجر به تقویت نقش این شرکت در بازار بیمه کشور و توقف تدریجی فعالیت شعب و نمایندگیهای شرکتهای بیمه خارجی شد . این روند کماکان ادامه یافت تا آنکه در سال ۱۳۳۱ براساس مصوبه هیأت دولت کلیه شرکتهای بیمه خارجی موظف شدند برای ادامه فعالیت خود در ایران مبلغ ۲۵۰ هزار دلار ودیعه نزد بانک ملی ایران تودیع نمایند و پس از آن نیز منافع سالیانه خود را تا زمانی که این مبلغ به ۵۰۰ هزار دلار برسد بر آن بیفزایند . این تصمیم موجب تعطیل شدن کلیه نمایندگیها و شعب شرکتهای بیمه خارجی در ایران به استثنای دو شرکت بیمه « یورکشایر » و

« اینگستراخ » گردید و شرایط را برای گسترش فعالیت شرکتهای بیمه ایران فراهم ساخت . نخستین شرکت بیمه خصوصی در ایران به نام « بیمه شرق » در سال ۱۳۲۹ خورشیدی تأسیس شد . پس از آن تا سال ۱۳۴۳ به تدریج هفت شرکت بیمه خصوصی دیگر به نامهای آریا ، پارس ، ملی ، آسیا ، دالبرز ، امید و ساختمان و کار به ترتیب تأسیس شدند و به فعالیت بیمه ای پرداختند .

همکاری در فروش فایل  بهترین سایت فروش پاورپوینت

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x