دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه ازدواج، عوامل زناشویی و عشق ازدواج
پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه ازدواج، عوامل زناشویی و عشق ازدواج
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 22 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 17 |
دریافت فایل
پیشینه تحقیق و مبانی نظری تاریخچه ازدواج،عوامل زناشویی و عشق ازدواج در 17 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب و بخشی از متن :
مبانی نظری وپیشینه تحقیق تاریخچه ازدواج،عوامل زناشویی و عشق ازدواج
فهرست مطالب:
تاریخچه ازدواج
ازدواج در زمانهای مختلف در ایران
ازدواج در ایران امروز
ازدواج در كشورهای مختلف جهان
انگیزه، اهداف، فوایدو زمان ازدواج در دین اسلام:
ازدواج از دیدگاه روانشناسی
عوامل زناشویی:
دو متغیر اساسی : سن و ویژگیهای فرهنگی:
انتخاب همسر از دیدگاه فرهنگی
عشق ازدواج
مشكلات و موانع موجود بر سر راه ازدواج
پیشینه پژوهش:
تحقیقات داخلی
منابع مورد استفاده:
كتب فارسی :
كتب خارجی:
پایاننامه:
بخش نخست
تاریخچه ازدواج: اگر از سپیدهدم تاریخ تا به امروز، زیست انسانها به شكلهای گوناگون معنا یافت، لیكن سخن گفتن در باب منشا و تاریخچه ازدواج و چگونگی پیدایش زندگی زناشویی، امری بس دشوار مینمایاند. سئوالاتی نظیر پیدایش ازدواج از چه موقع آغاز گشت و از چه سبب ظهور نمود؟ همواره در نظر محققان و صاحبنظران این فن به گونههای متفاوتی از یكدیگر رخ مینماید كه هر كس در اثبات نظرات خود بر دیگری سبقت میجوید.
آداب و رسوم زناشویی از قبائل بدوی تا به عصر حاضر، سیر تطوری ازدواج با تحولات گوناگون كه تا به حال پشت سر گذرانیده است و مجموعه قوانین و مقررات حقوقی كه بر روابط زناشویی حاكم است همه موارد یاد شده دال بر گستردگی و عملكرد ازدواج تلقی میگردد و به نحوی كه هر پژوهشگر محققی در باب تعریف این واژه از زاویهای خاص بدان نگریسته و آنرا به شیوه خود مورد بررسی قرار داده است. اینك ما بیشتر آنرا از روزنهای دیگر مینگریم. ازدواج به كسر«الف» و كسر«ال» (اِ . دِ) به جفت نشدن و جفت گرفتن معنا مییابد و حتی در عالم شعر نیز این واژه راهیافته است به گونهای كه به دو كلمهای كه در تلفظ به یكدیگر شبیه میباشند، اما در عمل به دو معنای متفاوت به كار میروند، اطلاق میگردد.
مانند این شعر: «ای اهل آنشیت در دل گلنار نار»
«غیر دل بردن تواری ای بست مكار كار»
و در عالم انسانها نیز بدین گونه تحقق مییابد، عملی كه از پیوند دو جنس مخالف، برای امری مشابه و مشترك صورت میپذیرد. «ژوهان ژاكوب بافون» معتقد است. (ریشه لاتین واژه «Marriage ازدواج» مبتنی است بر حاكمیت مادر در عصر كهن كه ابتدا به صورت لفظ Matrimonim ) رواج یافت و سپس به واژه«Maprimony» در مبنای زناشویی تغییر شكل داد كه از تركیب دو واژه در (Marriage mofher) نشات گرفته بود و بدنبال تحولات لبهی به لغت «Marriage» تبدیل گشت، «برانسیلا و مالینوفسكی» ازدواج را قراردادی برای بوجود آوردن فرزندان و حفظ و نگهداری آنها میخواند به عقیده او ازدواج قبل از هر چیزی «پدری شدن » برای كودك است وی اضافه میكند: در تمامی جوامع انسانی و در تمام موارد، بارداری مستلزم ازدواج است اصل موضوع جهان «بودن مشروعیت» معنای وسیعی دارد كه تاكنون به اندازه كافی مورد تایید و تصدیق قرار نگرفته در تمام جوامع انسانی تا كنون سنت اخلاقی و قانون؛ گروهی را كه از زن و فرزندانش تشكیل شده یك واحد اجتماعی كامل نمیشناسد در قانون و اخلاق و آداب و رسوم میگوید. خانوادهای كه مرد نداشته باشد، كامل نیست.
«اندره فیلیس» معتقد است: (ازدواج شركتی است میان دو انسان به منظور تامین نیازها متقابل و زادن و پرورش فرزندان)
جامعه شناس دیگری به نام «سی.سی.هاریس» نقل میكند:
(ازدواج نهادی است كه برای انجام وظایف خانواده بوجود آمده است یعنی تولید مثل و پرورش كودكان و انتقال فرهنگ»
هیچ نهادی نیست كه همانند خانواده جهانی و از نظر هدف ثابت و پایدار باشد از اینرو هیچ نهادی همانند خانواده تحت تاثیر دگرگونیهای اجتماعی قرار نمیگیرد)
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول