دانلود پکیج (پروتکل) زوج درمانی دلبستگی – روایتی
پکیج (پروتکل) زوج درمانی دلبستگی – روایتی
دسته بندی | پکیج های درمانی روانشناسی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 16 |
دریافت فایل
پکیج (پروتکل) زوج درمانی دلبستگی – روایتی در 16 صفحه فارسی در قالب فایل ورد قابل ویرایش
ویژگی های فایل:
شامل 14 جلسه درمانی
بصورت آموزش گروهی و فردی
16 صفحه ورد قابل ویرایش
با فونت B lotus سایز 14 و فاصله خطوط 1.5
دارای رفرنس معتبر و به شیوه APA
این محصول مناسب برای دانشجویان، اساتید، روانشناسان، کلاسهای آموزشی، کنفرانسها، وبینارها، متخصصین و سایر رشته های مرتبط میباشد.
فهرست مطالب:
جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
جلسه ششم
جلسه هفتم
جلسه هشتم
جلسه نهم
جلسه دهم
جلسه یازدهم
جلسه دوازدهم
جلسه سیزدهم
جلسه چهاردهم
نمونه ای از جلسات که در این پروتکل وجود دارد:
جلسه اول
هدف:: شکل گیری جلسه درمان به عنوان یک پایگاه ایمن برای زوج.
شرح جلسه: مهمترین عنصر در ابتدای درمان دلبستگی – روایتی ایجاد حس امنیت هیجانی و اعتماد در زوج است. در نتیجه درمانگر با هر شیوه ای (متناسب با زوج) در ایجاد چنین محیطی تلاش نمود. برای مثال به موضوعات مورد علاقه زوج، انتظارات، ترسها و نگرانی های آنان همدلانه گوش فرا داده شد. حالت گشوده و غیر سرزنشگر درمانگر حفظ شد.
برای ایجاد تغییر به آنان احساس امید و اطمینان داده شد. شایان ذکر است برقرای احساس امنیت و اعتماد در زوجین چندین جلسه درمان را به خود اختصاص می داد و در باقی جلسات نیز برای حفظ آن تلاش می شد. از آنجا که موضوع اصلی زوجهای مراجعه کننده برای درمان نگرانی و حساسیت شدید خانم به رفتار همسرش بود، سعی شد حرفهای زوج در رابطه با این مشکل شنیده شود. احساسات هر دو طرف به خوبی شنیده و درک شود و همدلانه انعکاس احساسات شود.
نكلیف: از زوج خواسته شد در طول هفته و تا جلسه بعدی، در یک زمان معین پازده دقیقه ای در مورد اهداف و انتظارات خود از درمان و شرکت در جلسه درمان گفتگو کنند.
جلسه دوم
هدف: حفظ و گسترش پایگاه ایمن برای زوج، برون سازی مشکل
شرح جلسه:
در ابتدای جلسه به بررسی تکلیف هفته گذشته و تجربه زوج در مورد آن پرداخته شد. همچنین در این جلسه نیز در ادامه جلسه اول، برقراری و حفظ یک رابطه ایمن و همراه با اعتماد، محور اصلی بود. در عین اینکه زوجین با عمق و شدت بیشتری به بحث در مورد مشکل اصلی خود از جمله احساس طرد زن از سوی همسرش و تجربیات شوهر در این زمینه می پرداختند، درمانگر برای برون سازی مشکل تلاش می کرد. سعی شد بر نقاط قوت و توانمندی های زوج تكیه شود.
در مورد زوجینی که شدت هیجانی بالایی در طول جلسه داشتند، تلاش شد آهنگ جلسه آرام تر شود. درمانگر به هر همسر در گوش دادن به حرفهای طرف مقابل کمک می کرد. موضوع مهمتر اینکه تلاش شد زوج متوجه شوند که مشکل درون سیستم خانواده است نه درون یکی از آنها یا هر فرد دیگری. غالب زوجها در رابطه با موضوعی که منجر به احساس طرد در زن و کناره گیری در مرد می شود، یکدیگر را متهم میکردند. در ضمن درمانگر با توجه به رفتارها، افکار و احساسات بیان شده ی همسران تا حدی با سبک دلبستگی آنان آشنا شده، آن را پذیرفته و بر اساس همان نیز رفتار خود را هماهنگ می کرد. این شیوه به افزایش احساس امنیت و اعتماد آنان کمک می کرد.
تكلیف:
از زوج خواسته شد تا در منزل در مورد نظر و میزان پذیرش خود در رابطه با موضوع این جلسه یعنی «وجود مشکل در سیستم خانواده و نه در وجود طرف مقابله با یکدیگر صحبت کنند و از نظرات هم آگاهی پیدا کنند.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول