پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی

دانلود پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی

 

پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی

پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی

پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی

دسته بندی پکیج های درمانی روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1.079 مگا بایت
تعداد صفحات 91
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پکیج (پروتکل) راهنمای درمان کودکان مبتلا به کمالگرایی در 91 صفحه فارسی در قالب فایل ورد قابل ویرایش

ویژگی های فایل:

شامل 8 جلسه درمانی برای مشاوره و درمان فردی و توضیح برای انطباق و اجرا روی مشاوره و درمان گروهی

شامل تمامی توضیحات هر جلسه به همراه نمونه های موردی، کاربرگ ها، ضمایم، جداول و تصاویر

شامل توضیحات کامل راجع به کمالگرایی، ارزیابی و درمان آن

91 صفحه ورد قابل ویرایش

با فونتB Nazanin سایز 14 و فاصله خطوط 1.5

این محصول مناسب برای دانشجویان، اساتید، روانشناسان، کلاسهای آموزشی، کنفرانسها، وبینارها، متخصصین و سایر رشته های مرتبط می‌باشد.

فهرست مطالب:

معرفی
تفهیم کمالگرایی و ریشه ها
تئوری های گسترش کمالگرایی
ابرازات
سالم
ناسالم
ارزیابی
غیررسمی
رسمی
ساختن قرار ملاقات ها
رویکرد به درمان
ایجاد یک پیمان همکاری
اهداف درمان و نتایج مطلوب
عناصر درمان کودک
آموزش روانشناسی
تکنیک های انگیزشی
مشخص سازی ریشه های اجتماعی ایجاد شده و تشویق افکار انتقادی
درمان رفتارشناسی
ترسیم اختلاف بین توانایی و انتظارات
آموزش مهارت های اجتماعی
هنر
عوامل درمان والدین
عوامل معلم / کلاس درس
جلسه پیشنهاد شده به صورت جلسه ی کلی
جلسه ی 1
جلسه ی 2
جلسه ی 3
جلسه ی 4
جلسه ی 5
جلسه ی 6
جلسه ی 7
جلسه ی 8
انطباق با مشاوره ی گروهی
منابع
ضمیمه ی A
ضمیمه ی B
ضمیمه ی C
ضمیمه ی D
کاربرگ 1
کاربرگ 2
کاربرگ 3
کاربرگ 4
کاربرگ 5
ضمیمه ی E
ضمیمه ی F

فهرست جداول:
جدول 1 : سوالات ارزیابی
جدول 2 : مدل تئوری برای تغییر
جدول 3 : ارزیابی وضعیت مراجعه کننده
ج دول 4 : اهداف طرح جلسات

بخشی از متن:

کمالگرایی به طور کلی به عنوان ویژگی افرادی تصور می شود که خیلی سخت کار می کنند، بیش از حد مسئولیت پذیرند و بیش از حد از خود انتظار دارند. با وجود سلامتی بالقوه و خطرات عاطفی این رویکرد به زندگی، این ویژگی ها توسط بسیاری از جنبه های جامعه ارزشمند هستند. هنگامی که علائم اولیه از کمالگرایی در کودکان آشکار می شود، اغلب آنها توسط بزرگسالان تشویق و قدردانی می شوند و سعی می کنند تا استاندارد های بالا و اخلاق کاری را حفظ کنند. تنها وقتی که کودک رفتار زیستی، رفتاری یا عاطفی ناسالم انجام می دهد بزرگسالان شروع به ابراز نگرانی می کنند.حتی در آن زمان افراد تمایلی به سرزنش کمالگرایی برای مشکلات آشکار شده را ندارند. تحقیقات ، کمالگرایی ناسالم را با بسیاری از رایج ترین اختلالات / مشکلات دوران کودکی مرتبط می دانند. این ها شامل افسردگی، اضطراب و مشکلات مدیریت خشم (Hewitt et al. 2002) است.

نمونه ای از جلسات که در این پروتکل وجود دارد:

جلسه ی اول
اهداف:
1. ایجاد ارتباط
2. ارزیابی و تشویق انگیزه
3. واقعیت خارجی پیدا کردن برای مشکل
نکته : کودکان ممکن است در جلسه ی اول ناراحت یا نگران باشند. اجازه دادن به کودک برای حضور والدین این اتفاق در آن ها را کاهش می هد.

معرفی
زمان : 5 دقیقه
درمانگرانی که با کودکان کار می کنند در حال حاضر بسیاری از استراتژی های خودشان را برای گسترش روابط دارند. اگر نه، در اینجا ایده هایی وجود دارد. درمانگر می تواند جلسه را با به اشتراک گذاشتن مقادیری درباره ی خودش شروع کند. هدف یافتن راه هایی برای اتصال یا ایجاد یک زمینه ی مشترک بین کودک و درمانگر است ( به عنوان مثال، علایق مشابه، یک حیوان خانگی مورد علاقه و … ).

شرح نمونه
من بسیار خوشحالم که شما امروز به ملاقات من آمده اید. چرا با صحبت کردن درباره ی خودم و آن چه در این محل کار انجام می دهم شروع نکنم و سپس امیدوارم شما مایل باشید کمی درباره ی خودت به من بگویی. خوبه؟ نام من … است. ( برخی اطلاعات بدون جزئیات بیش از حد به طور مختصر به اشتراک بگذارید ). من معتقدم که یکی از بهترین شغل های جهان را دارم زیرا با جوانان ملاقات می کنم، مثل تو، که برای برخی کمک ها این جا می آیند در زمانیکه چیزهای خوبی اتفاق نمی افتد. من تعداد زیادی از بچه های واقعا عالی را می بینم، ما درباره ی تنازعاتی که دارند صحبت می کنیم و برای یافتن راه هایی برای غلبه بر مشکل با هم کار می کنیم. همچنین من واقعا دوست دارم به تو کمک کنم اما برای این منظور به کمکت بسیار نیاز دارم. زیرا تو به آنچه برایت اتفاق می افتد متخصص ای و من به کمک تو برای درک مشکل نیاز دارم. من همچنین به کمک تو نیاز دارم اگر اشتباهی کنم یا تو را اشتباه درک کنم بنابراین از تصحیح کردن من نترس اگر اشتباه کردم. فکر میکنی می توانی به من کمک کنی؟ خوب، چطوره کمی درباره ی خانواده ات شروع به صحبت کنیم؟
فعالیت / نظارت
طراحی یک تصویر خانوادگی
زمان : 15 دقیقه

تدارکات:
1. قطعه ای از کاغذ سفید
2. مداد رنگی یا نمد
این فعالیت اطلاعاتی برای درمانگر درباره ی نیابت کودک از روابط مهم فراهم می کند و می تواند منجر به بحث های بسیاری در مورد حیوانات خانگی، خواهران و برادران، تحرک خانواده و ترکیب خانوادگی شود. شما می توانید با سوالاتی درباره ی چگونگی همکاری کودک با اعضای خانواده پیگیری کنید و کسانی که برای حمایت از آن ها می آیند زمانی که مشکلاتی ایجاد می شوند. حضور داشتن والدین طی این بحث ممکن است نشان دهد که نکته ی مبهمی در تصویر خانوادگی کودک هست و کمک می کند تا مشخص شود چه تصاویری نشان دهنده ی اقوام تنی و کدام اعضاء ناتنی اند. جزئیاتی مانند جدایی بین والدین و از دست دادن اعضای خانواده با مشکلات درونی و بیرونی بالاتر مرتبط است
(Dunn J. O’Connor T. & Levy I. 2002).

نظارت
این تمرین همچنین می تواند درمانگر را با فرصتی برای نظارت کمالگرایی کودک در عمل همراه کند. کودک ممکن است بر نقاشی اش مسلط شود، یک پاک کن درخواست کند یا صفحات خالی اضافی در صورت نیاز به شروع دوباره، یا ممکن است از چیزی که کشیده ناامید یا ناراضی شود. این ممکن است برخی زمینه های کاری برای شروع بحث درباره ی تأثیر جنبه های مضر کمالگرایی را با استفاده از شخصیت های مناسب توسعه دهنده مانند ” گیر ذهنی به کامل بودن ” ایجاد کند. این فرصتی است برای نشان دادن این که چگونه کمالگرایی لذت از پروژه ی هنری را ربوده است در حالیکه همچنین منجر به کار انگیزشی در مورد مشخص شدن دامنه ی مشکل است. اگر کمالگرایی خود را در طی نقاشی خانوادگی نشان ندهد، معالج ممکن است از کودک بپرسد کدام عضو در تصویر خانوادگی او را به مشاوره آورده است و چرا؟ کودک ممکن است نداند یا ممکن است هیچ توضیح مشکلات را انتخاب نکند. از کودک اجازه بخواهید تا از والدینش سوال کنید.

واقعیت خارجی پیدا کردن مشکل
زمان : 10 دقیقه
پس از اخذ اجازه از کودک ، از پدر و مادر درباره ی نگرانی های او سوال کنید. پدر و مادر را راهنمایی کنید تا بیان کند چرا او درباره ی کودک نگران است. والدین به احتمال زیاد شروع به توضیح بخی جنبه های رفتاری و قابل مشاهده از کمالگرایی می کنند. اگر شما قبلا آن را انجام نداده اید، این یک زمان خوب برای مشخص سازی مشکل است. توضیح دهید که به نظر می رسد که کودک ممکن است با یک ” گیر ذهنی به کامل بودن ” آزرده شود. برای کودکان بزرگتر یا بالغ تر، شما فقط ممکن است بخواهید از کلمه ی کمالگرا استفاده کنید به جای ” گیر ذهنی به کامل بودن”. به ظور کلی برخی آموزش ها درباره ی گیر ذهنی به کامل بودن گسترش یافته است. در این جا یک مثال از نوع اطلاعاتی که شما ممکن است ارائه دهید وجود دارد.

شرح نمونه
گیر ذهنی به کامل بودن مانند یک حشره ی کوچک مزاحم است که در اطراف مغز شما است و به شما می گوید که تو باید بهتر کار کنی، تو نباید اشتباه کنی و همیشه باید کارهای خاصی را کامل انجام دهی. به عنوان مثال، ممکن است به تو بگوید که تصاویر تو به اندازه ی کافی خوب نیستند یا اینکه باید شروع به بهتر کردن آن ها کنی.

ادامه دارد ………………………….

مشخص سازی دامنه ی مشکل
زمان: 15-10 دقیقه
از والدین سوالاتی درباره ی گیر ذهنی به کامل بودن و تأثیرش بر کودک بپرسید.
نمونه ی سوالات برای پرسش از والدین

ادامه دارد ………………………….

تشویق انگیزه
زمان : 10 دقیقه
در این مرحله، درمانگر باید از قضاوت بالینی درباره ی آمادگی مراجعه کننده یا دمدمی مزاج بودن در مورد درمان برای جنبه های ناسالم کمالگرایی استفاده کنند.

ادامه دارد ………………………….

موضوعات پیشنهادی برای افزایش انگیزه
• در یک فعالیت با کودک مشارکت کنید ( شاید یکی از آن ها که والدین آن را مشکوک می دانند ) و نشانه های کمالگرایی را مشاهده کنید ( به اظهارات کمالگرایانه نگاه کنید ).

ادامه دارد ………………………….

واگذاری تکلیف
زمان : 5 دقیقه
هدف از واگذاری تکلیف اول، این است که مراجعه کننده را به سطح بالاتری از آمادگی انتقال دهد. اگر مراجعه کننده هنوز در پیش – مراقبتی یا تفکر است ممکن است مضر باشد که مجموعه ای از تکالیف واگذار شود (Johnson 1996). برای مثال، درمانگر می تواند واگذاری تکلیف نظارتی چگونه و چه زمانی گیرذهنی به کامل بودن رخ می دهند و چگونه کودک با فشار روانی مقابله می کند را انجام دهد.
کل زمان : 60 دقیقه

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *