دانلود پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار
پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 52 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 23 |
دریافت فایل
پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار
شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
پیرامون نمك طعام
منابع استخراج نمك
ناخالصیهای موجود در نمك
ناخالصیهای فلزات سنگین
تولید نمك خوراكی در ایران
عوارض مصرف نمكهای تصفیه نشده
روش مكانیزه تولید نمك تصفیه
خصوصیات فیزیكی و شیمیایی نمكهای تصفیه شده
ید دار كردن نمك
وضعیت ایران در 20 سال گذشته
ید چیست ؟
منابع غذایی ید
اهمیت دریافت كافی ید
اختلالات ناشی از كمبود ید
اثرات اجتماعی اقتصادی كمبود ید
برنامه كشوری مبارزه با اختلالات ناشی از كمبود ید
چند توصیه پیرامون نحوه مصرف و نگهداری نمكهای تصفیه ای
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
پیرامون نمك طعام
– یك ماده شیمیایی به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های ریز یا پودر شور مزه بدون پوست
– از فرمول Nacl تبعیت می كند
- این ماده شیمیایی جای خاصی در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوری هم آمده است. در احادیث هم توصیه شده در شروع هر وعده غذائی بهتر است که اول مقدار کمی نمک بخوریم.
كاربرد نمك در صنایع غذایی
- نمک ، علاوه بر این که طعم خوبی به مواد غذایی می دهد از رشد میکروارگانیسم های نامطلوب در محصول جلوگیری می کند و بافتهای محصول را هم محفوظ نگه می دارد .
- چربیها را در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس پخش می کند .
- در میوه ها و سبزی های کنسرو شده شرایط مناسبی را برای فعالیت میکروارگانیسم های مطلوب ایجاد می کند.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول