دانلود پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی
پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی
دسته بندی | علوم پزشکی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.141 مگا بایت |
تعداد صفحات | 25 |
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل
پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی
شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
مشخصات برنج خوب
مشخصات گوشت
فساد ماهی و روشهای تشخیص آن
مشخصات ماهی تازه
مشخصات ماهی گندیده و فاسد
مشخصات ماهی منجمد
بازرسی بهداشتی گوشت مرغ
آلودگی تخم مرغ
تخم مرغ هایی كه دارای نواقص زیر باشند باید از مصرف خارج گردند:
بازرسی كنسروها
بازرسی محتویات قوطی كنسرو
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مشخصات برنج خوب
- برنج خوب برنجی است كه دانه ها یكدست و حالت شیشه ای توپر،بدون داشتن دانه های سفید و خرده باشد.
- نوك برنج نباید حالت سفید داشته باشد.
- برنج پخته در مقایسه با برنج خام باید سفید رنگ ،كشیده،دانه ها یك اندازه و دارای طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
- تفاوت برنج ایرانی و پاكستانی:برنج پاكستانی حالت شیشه ای دارند و دانه ها اگر در نور بگیریم از پشت سایه می اندازد ولی برنج ایرانی حالت شیشه ای توپر دارد و از پشت سایه نمی اندازد.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول