پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

 

پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2.141 مگا بایت
تعداد صفحات 25
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت روشهای تشخیص سلامت مواد غذایی

شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مشخصات برنج خوب

مشخصات گوشت

فساد ماهی و روشهای تشخیص آن

مشخصات ماهی تازه

مشخصات ماهی گندیده و فاسد

مشخصات ماهی منجمد

بازرسی بهداشتی گوشت مرغ

آلودگی تخم مرغ

تخم مرغ هایی كه دارای نواقص زیر باشند باید از مصرف خارج گردند:

بازرسی كنسروها

بازرسی محتویات قوطی كنسرو

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مشخصات برنج خوب

  • برنج خوب برنجی است كه دانه ها یكدست و حالت شیشه ای توپر،بدون داشتن دانه های سفید و خرده باشد.
  • نوك برنج نباید حالت سفید داشته باشد.
  • برنج پخته در مقایسه با برنج خام باید سفید رنگ ،كشیده،دانه ها یك اندازه و دارای طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
  • تفاوت برنج ایرانی و پاكستانی:برنج پاكستانی حالت شیشه ای دارند و دانه ها اگر در نور بگیریم از پشت سایه می اندازد ولی برنج ایرانی حالت شیشه ای توپر دارد و از پشت سایه نمی اندازد.

    ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336

    ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

    ✔️  دانلود سریع و مستقیم

    ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

     

    Comments

    No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *