پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

دانلود پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

 

پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

دسته بندی شیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.553 مگا بایت
تعداد صفحات 115
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

شامل 115 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

توضیحات:

10درصد مطالب به زبان انگلیسی می باشد .لطفا در هنگام خرید به آن توجه کنید.

فهرست برخی از مطالب:

Food contaminants
الاینده های مواد غذایی

Toxicity assay
ارزیابی سمیت مواد

مهمترین سموم موجود در موادغذایی

طبقه بندی افت کشها

MRL ( maximum residu levels)

توصیه شده درصیفی جاتMRL

نیتراتها – نیتریتها – نیتروزامین ها

Nitrate

Nitrates are Beneficial harmfull????

بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان

روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی

محافظت کننده های محصولات کشاورزی

و… .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

Food contaminants
الاینده های مواد غذایی

ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.

این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به

همین دلیل به انها الاینده گوییم.

این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:

1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و …)

2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند

مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها

3- الاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسینها و انتروتوکسینها

4- الاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها – افت کشها – هورمونهای گیاهی

5- مواد شیمیایی که در دامداریها و مرغداریها استفاده میشود و وارد زنجیره غذایی انسان میشود مانند داروها و مکمل های غذایی که در دامها استفاده میشود.

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *