پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , دانلود فوری پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی کامل و قابل ویرایش
پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی در 44 اسلاید با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 44 |
حجم | 745/449 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی جهت رشته مدیریت در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
افت ويتامين هاي شير در فرايند UHT نسبت به پاستوريزاسيون ناچيز و قابل اغماض است.
حرارت دادن تخريب برخي ويتامين ها (گروهBو اسيد آسكوربيك و اسيد آمينه ليزين را سبب مي شود.
فرايندUHTملايم ارزش غذايي را چندان كاهش نمي دهد.
عمليات شديد UHT،پاستوريزاسيون شديد و جوشاندن طولاني مدت ارزش غذايي را كاهش ميدهد
فهرست مطالب :
صنعت لبنيات
شيوه هاي حرارتي سالم سازي شير
UHT(فرادما)
طعم و مزه هاي نامطلوب در شير:
تقسيم بندي ماست
بستني
صنعت روغن
و…
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود”
eppt.ir را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کرده ایم
و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
ⓘ به بزرگترین بانک دانلود مقاله پاورپوینت نمونه سوال پرسشنامه پایان نامه و پیشینه و فایل های گرافیکی خوش آمدید
⚠
و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
شماره پشتیبانی 09214087336
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , فایل پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , قابل ویرایش پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , پکیج پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی, پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی , فایل پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی