دانلود پاورپوینت کامل با عنوان تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک .
پاورپوینت کامل با عنوان تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک .
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 31
حجم فایل: 412
قیمت: 43000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 31 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک مقدمه بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است. تاریخچه در اوایل قرن بیستم این باور شکل گرفت که پروبیوتیک ها با بهبود تعادل فلور میکروبی روده و ممانعت از رشد باکتریهای بیماریزا و توکسین زا ، می توانند میزبان را بطور مفیدی تحت تاثیر قرار دهند. امروزه اثرات سلامتی بخش خاصی برای آنها کشف و اثبات گردیده که از آن جمله می توان به بهبود بیماری های التهابی مزمن روده ای ، پیشگیری و درمان اسهال های ناشی از میکروب های بیماریزا ، عفونت های ادراری تناسلی و بیماریهای آتوپیک اشاره کرد پروبیوتیک اصطلاح پروبیوتیک اولین بار در سال 1953 توسط کولاس مطرح گردید. برخلاف آنتی بیوتیک ها ، پروبیوتیک ها این چنین تعریف می شوند : عوامل مشتق شده میکروبی که رشد میکروارگانیسم ها را تحریک می کنند. در سال 1989 روی فولرتعریفی را برای پروبیوتیک ها پیشنهاد کرد که بطور وسیعی مورد استفاده قرار گرفت ، در این تعریف پروبیوتیک ها مکمل های میکروبی زنده ای هستند که به رژیم غذایی افزوده می شوند که با بهبود تعادل در میکروفلور روده اثرات مفیدی بر روی میزبان دارند. تعریف فولر به زنده بودن پروبیوتیک ها تاکید داشته و جنبه های تاثیر مفید آنها بر روی میزبان را مطرح می کند.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول