دانلود پاورپوینت جامع با موضوع فصل 5 آشنایی با درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی (ارزان خرید کن)
پاورپوینت جامع با موضوع فصل 5 آشنایی با درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی (ارزان خرید کن)
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 7
حجم فایل: 1382
قیمت: 22000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 7 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
به نام خدا تغذیه و بهداشت مواد غذایی 5 اصل تهیه غذای سالم وایمن همیشه نظافت را رعایت کنیدغذای خام را از غذای پخته شده جدا کنیدغذاها را خوب بپزیدغذاها را در دمای مناسب نگهداری کنیدهمیشه از آب سالم و موادخام سالم برای تهیه غذا استفاده کنید 1- همیشه نظافت را رعایت کنید دستهای خود را قبل از تهیه غذا و در طول تهیه آن به تناوب با آب و صابون بشویید.بعد از هر بار استفاده از توالت دستهای خود را با آب و صابون یا مواد ضد عفونی کننده بشویید.تمامی سطوحی که برای تهیه غذا و آشپزی استفاده می کنید قبل از هر گونه پخت و پز شسته و پاکیزه نمایید. 2- غذای خام را از غذای پخته شده جدا کنید از ظروف متفاوت و مجزا برای نگهداری گوشت، ماکیان و ماهی استفاده کنید.از کارد و تخته آشپزی مجزا برای ظروف خام استفاده کنید و بعد از هر بار استفاده آنها را بخوبی بشویید.از ظروف مجزا برای نگهداری غذاهای خام و پخته استفاده کنید. 3- غذا ها را خوب بپزید تمامی غذاها را به ویژه گوشت، ماکیان ، ماهی و تخم مرغ را بطور کامل بپزید(دمای 70 درجه سانتی گراد).غذاهایی مانند سوپ و خورش را بخوبی بجوشانید و مطمئن شوید دمای آن به 70 درجه رسیده است. از صورتی نبودن و شفاف بودن آب گوشت اطمینان حاصل کنید.غذاهایی را که می خواهید دوباره استفاده کنید مجددا“ بطور کامل گرم کنید.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول