پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت آماده با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 22
حجم فایل: 205
قیمت: 31000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 22 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
اصول نگهداری مواد غذایی جلوگیری و یا به تاخیر انداختن تجزیه های میکروبیجلوگیری و یا به تاخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذاییجلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و … جلوگیری و یا به تاخیر انداختن تجزیه های میکروبی طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تاخیر و فاز لگاریتمی رشد 1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها 2-جلوگیری از افزایش تعداد میکروارگانیسم های فعال3- ایجاد شرایط محیطی نامناسب(مواد غذایی – رطوبت-pH- P.O.R نامناسب – حضور مواد بازدارنده4- آسیب رساندن به میکروارگانیسم ها روشهای جلوگیری و یا به تاخیر انداختن تجزیه های میکروبی 1-ایجاد شرایط آسپتیک – جلوگیری از آلودگی مواد غذایی تعداد ، نوع میکروارگانیسم اهمیت داردبافتهای داخلی گیاهان یا حیوانات سالم فاقد میکروارگانیسمپوشش محافظ اطراف مواد غذاییاقدامات: بسته بندی – جلوگیری از آلودگی شیر –کنسرو- روشهای بهداشتی ذبح-حمل ونقل و فرآوری گوشت – کنترل میکروارگانیسم های رقیب در صنایع تخمیری2-زدودن یا حذف کردن میکروارگانیسم هاشستشو – حذف قسمتهای زاید –فیلتراسیون3- کند کردن رشد و فعالیت میکروارگانیسم هاحرارت پایین – خشک کردن – ایجاد شرایط بی هوازی – استفاده از مواد شیمیایی4- از بین بردن میکروارگانیسم ها حرارت – اشعه نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایین دمای اپتیمم – دمای حداقل – فلور میکروبی دمای یخچال – پزودوموناس – کلستریدیومدمای فریزر- کلادوسپوریوم – اسپوروتریکومانبار سرد -دما – رطوبت نسبی( باکتری- مخمر-کپک) – تهویه – ترکیب اتمسفرانجماد – کند – تند
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول