دانلود مقاله مواد غذایی (فرآورده های شیر )

دانلود مقاله مواد غذایی (فرآورده های شیر )

دانلود مقاله مواد غذایی (فرآورده های شیر )

دانلود-مقاله-مواد-غذایی-(فرآورده-های-شیر-)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۱ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏واحدهای شرکت پاک :
‏واحد بستنی
‏واحد شهر کرد ‏تولید پنیر خامه ای و دوغ دارند
‏واحد سنندج تولید پنیر ،‏‌‏دوغ دارند
‏واحد ساری تولید شیر طعم دار استرلیزه دارند
‏نسبا گستر اراک تولید پنیر دارند ( طرف قرارداد با شرکت)
‏سحر تولید پنیر ، شیر استرلیزه دارند ( طرف قرارداد با شرکت)
‏انواع محصولات تولیدی توسط شرکت:
‏شیر معمولی ( ۵/۲ % چربی)
‏شیر رژیمی ( ۵/۱ % )
‏شیر رژیمی ( ۵/۰ % غنی شده با base‏ لبنی )
‏شیر غنی شده با ویتامین D‏
‏شیر کم لاکتوز
‏شیرهای طعم دار ( کاکائویی ، موزی ، عسلی ، خرمایی )
‏خامه ( خرما ، عسلی ، کاکائویی )
‏ماست موسیر
‏دوغ معمولی ، سنتی
‏کره ( حداقل ۸۲% )
‏کره کم چرب ( حداکثر ۵۲% )
‏شیر خشک
‏شیر موسیری ( ۵/۲ % )
‏شیر ‏مدارس ( ۵/۲ % )
‏نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST‏ :
‏دامداری سرد کردن در دامداری تا دمای ‏توسط

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x