دانلود مقاله مطالب علمی پرورش شترمرغ ۲۶ ص

دانلود مقاله مطالب علمی پرورش شترمرغ ۲۶ ص

دانلود مقاله مطالب علمی پرورش شترمرغ ۲۶ ص

دانلود-مقاله-مطالب-علمی-پرورش-شترمرغ-26-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۹ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏مطالب علمی پرورش شترمرغ‏
‏ 
‏پرورش شتر مرغ از سال ۱۸۶۰ در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آ‎‏غاز گردید و
‏سپس در سایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر
‏مرغ انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده
‏ 
‏نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی
‏پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با
‏موفقیت هایی دراین زمینه بوده‏ ‏ است. قابل ذکر است که تاکنون‏ ‏ در ایران محصولات
‏حاصل از کشتار این پرنده به بازار عرضه نشده است.
‏ 
‏محصولات این پرنده شامل گوشت، چرم، پروسایر محصولات فرعی است. گوشت
‏پرنده قرمز بوده و از خواص آن می توان پایین بودن میزان چربی، کلسترول، تردی خاص
‏۱
‏مطالب علمی پرورش شترمرغ‏
‏ 
‏پرورش شتر مرغ از سال ۱۸۶۰ در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آ‎‏غاز گردید و
‏سپس در سایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر
‏مرغ انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده
‏ 
‏نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی
‏پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با
‏موفقیت هایی دراین زمینه بوده‏ ‏ است. قابل ذکر است که تاکنون‏ ‏ در ایران محصولات
‏حاصل از کشتار این پرنده به بازار عرضه نشده است.
‏ 
‏محصولات این پرنده شامل گوشت، چرم، پروسایر محصولات فرعی است. گوشت
‏پرنده قرمز بوده و از خواص آن می توان پایین بودن میزان چربی، کلسترول، تردی خاص

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x