دانلود مقاله کنسرو سازی ۶۳ ص

دانلود مقاله کنسرو سازی ۶۳ ص

دانلود مقاله کنسرو سازی ۶۳ ص

دانلود-مقاله-کنسرو-سازی-63-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏أ
‏فهرست مطالب
‏عنوان صفحه
‏فصل اول:‏ کلیات
۱ـ۱ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:
۲ـ۱ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی
۳ـ۱ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
۴ـ۱ـ نشانه گذاری
۵ـ۱ـ مصارف عمده محصول
۶ـ۱ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش
۷ـ۱ـ قیمت فروش
فصل دوم بررسی های فنی
۱ـ۲ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید
۱ـ۱ـ۲ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:
۲ـ۲ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت
۱ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:
۲ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:
۳ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندی
۳ـ۲ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:
۴ـ۲ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
۵ـ۲ـ موازنه جرم و انرژی
۶ـ۲ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانه
‏أ
‏فهرست مطالب
‏عنوان صفحه
‏فصل اول:‏ کلیات
۱ـ۱ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:
۲ـ۱ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی
۳ـ۱ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی
۴ـ۱ـ نشانه گذاری
۵ـ۱ـ مصارف عمده محصول
۶ـ۱ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش
۷ـ۱ـ قیمت فروش
فصل دوم بررسی های فنی
۱ـ۲ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید
۱ـ۱ـ۲ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:
۲ـ۲ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت
۱ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:
۲ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:
۳ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندی
۳ـ۲ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:
۴ـ۲ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
۵ـ۲ـ موازنه جرم و انرژی
۶ـ۲ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانه

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x