دانلود مقاله کنترل سرمایی مرکبات ۳۵ ص

دانلود مقاله کنترل سرمایی مرکبات ۳۵ ص

دانلود مقاله کنترل سرمایی مرکبات ۳۵ ص

دانلود-مقاله-کنترل-سرمایی-مرکبات-35-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏کنترل سرمایی مرکبات
‏دو شکل عمده‏‌‏ی سرمازدگی وجود دارد:
‏سرمازدگی تشعشعی:
‏ این سرمازدگی اغلب با آسمان صاف تشخیص داده می‏‌‏شود، )‏رطوبت پایین و باد کم.(‏ سرما از ‏سطح ‏زمین به بالا حرکت می‏‌‏کند.
‏سرمازدگی Advection ‏ :
‏ این زمانی اتفاق می‏‌‏افتد که یک توده هوای سرد و وسیع از قطب جنوب روی منطقه حرکت می‏‌‏کند. این نوع سرمازدگی زیاد رایج نیست. سرما پایین می‏‌‏آید و سرما اغلب روی قسمت‏‌‏های هوایی گیاه دیده می‏‌‏شود. زمانی که سرمازدگی تشعشعی روی می‏‌‏د‏‌‏هد، به دو فرم دیده می‏‌‏شود:
‏سرمازدگی سفید:‏ زمانی که شبنم قبل از صفر درجه تشکیل می‏‌‏شود‏ و‏ زمانی که دما به صفر درجه‏‌‏ می‏‌‏رسد، کریستال‏‌‏های یخ تشکیل می‏‌‏شود. از این رو سرمازدگی سفید نام دارد. فرم دیگر ‏سرمازدگی:
‏سرمازدگی سیاه:‏ گسترش می‏‌‏یابد زمانی که دمای تشکیل شبنم زیر صفر درجه است. سرمازدگی بدون هیچ یک از علائم قابل رویت یخ سفید روی می‏‌‏دهد.
‏اعلام سرمازدگی:
‏یک ابزار ‏م‏فید برای آگاهی از احتمال سرمازدگی، اندازه‏‌‏گیری نقطه شبنم است. نقطه شبنم به وسیله کاستن دمای حباب تر (هوای اشباع) از حباب خش‏ک‏ (هوای خشک) محاسبه می‏‌‏شود. عدد بدست آمده با یک چارت م‏خصوص نظیر می‏‌‏شود و نقطه شبنم محاسبه می‏‌‏شود. تجربیات نشان داده
۲
‏‌‏اند که اگر نقطه شبنم از‏ ۵/۵ سانتی گراد در ۴ بعدازظهر تجاوز کند، ‏س‏پس احتمال سرمازدگی پایین است. اگر نقطه شبنم زیر ‏ ۲/۲ سانتی گراد در عصر باشد و موقعیت باد آرام و آسمان صاف باشد. پس احتمال سرمازدگی بالاست. نقطه شبنم اغلب در تلویزیون و رادیو بیان می‏‌‏شود.
‏دماهای بحرانی برای آسیب سرما در جدول زیر نمایش داده شده است.
‏دمایی که آسیب در آن روی می‏‌‏دهد بر حسب درجه سلسیوس
‏گونه ها
‏پرتقال‏‌‏ها
‏۴/۱- تا ۹/۱-
‏میوه نارس
‏۷/۱- تا ۸/۲-
‏میوه نیمه رسیده
‏۷/۱- تا ۹/۳ –
‏میوه بالغ (رسیده)
‏آمادگی برای محافظت در مقابل آسیب سرمازدگی
‏روش‏‌‏های مجهول:
‏شناسایی مناطق مستعد سرمازدگی روی زمین
‏تصمیم گرفتن برای برداشت محصول این قطعه زمین‏‌‏ها در اولین فرصت
‏اصلاح کردن عادات تربیتی و پرورشی؛ مثلاً به کار بردن دیرموقع اسید ژ‏ی‏برلین چرا که موجب تاخیر در رسیدن میوه می‏‌‏شود. تصمیم در به کار بردن (GA)‏ اسید ژ‏ی‏برلین دیرموقع فقط در ژانویه (دی ماه)
‏به هم زدن و جابه‏‌‏جا کردن سطح خاک

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x