دانلود مقاله کارآفرینی پنیر

دانلود مقاله کارآفرینی پنیر

دانلود مقاله کارآفرینی پنیر

دانلود-مقاله-کارآفرینی-پنیرلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۳۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏آموزشکده فنی شهر بابک
‏نام پروژه:
‏کارآفرینی کارخانه پنیر سازی
‏مقدمه:
‏مشخصات ضروری خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی‏ در کارخانه
‏برق کارخانه
‏برق کارخانه شامل دو قسمت دستگاهها وتجهیزات خط تولید و تاسیسات و
‏ر‏وشنایی است که به قرار جدول ذیل برآورد شده است.
‏جدول برق مصرفی
‏برق مصرفی کیلووات
‏تجهیزات تولیدی
‏ردیف
‏۴۵
‏تجهیزات تولیدی
‏۱
‏۲۰
‏تاسیسات گرمایش
‏۲
‏۸
‏سرمایش
‏۳
‏۲
‏تهویه( فن)
‏۴
‏۱۰
‏تاسیسات آب
‏۵
‏۲۰
‏روشنایی ساختمانها
‏۶
۳
‏۲۰
‏روشنایی محوطه
‏۷
‏۱۲۵
‏جمع
‏جمع برق مصرفی با احتساب ۱۰% اضافه بار۵/۱۳۷ کیلو وات می باشد اگر برای مدت ۲۷۰ روز روزانه۸ ساعت برق مصرف گردد , مصرف برق سالیانه ۲۹۷۰۰۰ کیلو وات ساعت است.
‏ضمنا” جهت جلو گیری از رکود کاری به علت قطع برق احتمالی از یک ژنراتور برق اضطراری به ظرفیت ۲۰۰ کیلو وات نیز استفاده می شود.
‏تاسیسات آبرسانی
‏آب مورد نیاز کارخانه شامل دو قسمت خط تولید وآشامیدنی و فضای سبز است که برای آشامیدنی و فضای سبز معمولا ۲۵۰ لیتر به ازای هر نفر پرسنل در نظر گرفته میشود.
‏مقدارآب مصرفی کارخانه در هر ثانیه ۲/۱ لیتر و در هر شیفت ۸ ساعته ۳۴۵۶۰ لیتر می باشد .
‏تاسیسات آبرسانی شامل مخزن أب به ظرفیت ۲۰ متر مکعب می باشد و همچنین اقدام به حفر چاه آب به عمق ۶۰ متر میگردد.
‏سیستم آب داغ
‏جهت تامین آب داغ مورد استفاده در خط تولید(عمل پاستوریزاسیون,تهیه آب نمک پاستوریزه و شستشوی ماشین آلات ) به یک دستگاه سیستم حرارت مرکزی شوفاژ به قدرت هر دستگاه ۱۰۰ هزار کالری نیاز است.ضمنا” می توان ازآب داغ دیگ بخار هم استفاده کرد ولی هزینه آن برابر هزینه شوفاژ می باشد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x