دانلود مقاله قارچ ۴۶ ص

دانلود مقاله قارچ ۴۶ ص

دانلود مقاله قارچ ۴۶ ص

دانلود-مقاله-قارچ-46-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏مقدمه
‏قارچ جزگیاهان پست است.
W.H.O‏ سازمان بهداشت جهانی
F.A.O‏ سازمان خواربارجهانی
‏املاح معدنی‏←‏آهن-‏ ‏کلسیم-‏ ‏فسفر-‏ ‏ویتامینها‏←‏ ‏تنظیم کننده فشار خون
‏آنزیم لیستین‏←‏تنظیم کلسترول خون
‏آنزیم تریپیس‏←‏دردمعده کم
‏کلم بروکلی ازقارچ مغ‏ذ‏ی تراست
‏بجای گوشت قرمزاز قارچ استفاده شود‏ ‏تا‏ ‏قند‏ ‏خون را‏ ‏پایین میاورد.
‏قارچ: ۱-‏ ‏خوراکی ۲-‏ ‏سمی ۳-‏ ‏دارویی‏ (عصاره قارچ‏←‏انتیروفرون‏←‏آنتی بیوتیک‏←‏پنی سیلین)
‏ماده رتین‏←‏خاصیت ضدسرطانی دارد.
‏پلوروتین همان رتین است
‏قارچ سمی‏←
‏قارچها می مورال- مرکب کوپرینوس کشنده نیستند مگراینکه با الکل استفاده شود کشنده است.
‏الف- سیستم عصبی راازبین میرود توهم زاهستند
‏آمانیت زرد وقرمز
‏آمانیتاموسکاریا باعث مرگ نمیشوند
‏ب- اختلال دردستگاه گوارش
‏آمانیت زرد و قرمز‏←‏باعث مرگ نمیشوند
‏ج- ازبین بردن سلولها‏←‏باعث مرگ
‏هورمون همولیتیک‏←‏گلبول قرمز
‏به جززرد وقرمزهرآمانیتی باعث مرگ میشود
‏ازقارچ سمی دوماده ترشح میشوند: فالاتوکسین- آماتوکسین
‏قارچ خوراکی‏←‏صدفی / دکمه ای/ چینی/(والواریا / شی تاکر(جنگلی)
‏مواد موجود درقارچ:۱- پروتئین۸۰‏%‏ ۲- ویتامین D,C,A,E,B‏ ۳- املاح معدنی
A , D, E‏←‏ ‏محلول در چربی
‏شکل شناسی (مرفولوژی)
‏انواع سمها :
‏صدفی ( پلوروتوس PLEUROTUS‏) / دکمه ای‏
‏الف- قارچ کش‏←‏ بنومیل- مانب ‏–‏ زینب – سولفات می وکاپتان
‏کپکها را با قارچ کش ازبین میرود. مقدارقارچ کش۱۰۰۰/۵
‏در۱۰۰۰ لیترآب مخلوط میکنیم

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x