دانلود مقاله فست فود ۱۸ص

دانلود مقاله فست فود ۱۸ص

دانلود مقاله فست فود ۱۸ص

دانلود-مقاله-فست-فود-18صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏عنوان ‏طرح‏
‏ 
‏فست فود‏
‏درس: کارآفرینی (طرح تجارت)
‏با ظرفیت ‏تهیه
‏۱۵۰عدد ساندویچ در روز
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : ‏فست فود ( ساندویچ سرد ) با ظرفیت تهیه ۱۵۰ عدد ساندویچ در روز
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور
‏سرمایه گذاری کـل:‏ ‏۲۵۰.۷۱‏ میلیون ریال
‏سهم آورده متقاضی: ‏۲۵۰.۷۱‏ میلیون ریال
‏دوره بازگشـت سرمایه: ‏۶.۵‏ ماه
‏اشتغالزایی : ‏۴‏ نفر
۲
‏عنوان محصولات ( کالا / خدمات ) و ظرفیت تولید :
‏ردیف
‏نام محصول
‏ظرفیت تولید سالانه
‏واحد
‏قیمت فروش کنونی هر واحد در بازار
‏۱
‏ساندویچ ویژه
‏۵‏۱۰۰۰
‏عدد
‏۲۲۰۰۰
‏۲
‏ساندویچ ژامبون مرغ و گوشت
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۲۱۰۰۰
‏۳
‏ساندویچ ژامبون مرغ و قارچ
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۲۱۰۰۰
‏۴
‏ساندویچ ژامبون گوشت تنوری
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۲۱۰۰۰
‏۵
‏ساندویچ ژامبون مرغ تنوری
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۲۱۰۰۰
‏۶
‏ساندویچ ژامبون گوشت
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۱۵۰۰۰
‏۷
‏ساندویچ ژامبون مرغ
‏۵۱۰۰۰
‏عدد
‏۱۶۰۰۰
‏۸
‏نوشابه خانواده
‏۱۰۰۰۰
‏عدد
‏۹۵۰۰
‏۹
‏نوشابه بطری
‏۳۰۰۰۰۰
‏عدد
‏۳۵۰۰
‏۱۰
‏نوشابه قوطی
‏۱۰۰۰۰
‏عدد
‏۶۵۰۰
‏۱۱
‏دلستر
‏۱۵۰۰۰
‏عدد
‏۶۵۰۰
‏۱۲
‏آب معدنی
‏۱۵۰۰۰
‏عدد
‏۳۰۰۰
‏۱۳
‏چیپس
‏۱۵۰۰۰
‏عدد
‏۶۰۰۰
‏خلاصه مدیریتی / اجرائی
‏ “ساندویچ برفی”: ‏محصول اصلی این واحد انواع ساندویچ کالباس میباشد. که محتویات آن کالباس ( در انواع متنوع)، سس و کاهو است.
‏زیر بنای این واحد خدماتی حدود ۳۰ متر و بصورت استیجاری می باشد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x