دانلود مقاله شکر و جایگزینهای آن ۶۸ ص

دانلود مقاله شکر و جایگزینهای آن ۶۸ ص

دانلود مقاله شکر و جایگزینهای آن ۶۸ ص

دانلود-مقاله-شکر-و-جایگزینهای-آن-68-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
۱
‏شربت‌ ذرت‌ حاوی‌ فروکتوز بالا ‏(HFCS‏)
‏این‌ شربت‌ که‌ در انگلستان‌ ایزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز نامیده‌ می‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های‌ ذرت‌ می‌شود که‌ پردازش‌ آنزیمی‌ روی‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوکز آن‌ به‌ فروکتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ ترکیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی‌ مطبوعی‌ را ایجاد کند. در ایالات‌ متحده‌، HFCS‏ ماده‌ای‌ است‌ که‌ عموماً به‌ جای‌شرک‌ مورد استفاده‌ واقع‌ می‌شود و در بیشتر غذاها و نوشیدنی‌های‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشیدنی‌های‌ غیرالکلی‌، ماست‌، نان‌ صنعتی‌، کلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگی‌.
‏متداول‌ترین‌ انواع‌ این‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55‏ (که‌ بیشتر در نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ وجوددارد)، تقریباً ۵۵% فروکتوز و ۴۵% گلوکز دارد؛ و HFCS42‏ (که‌ در بسیاری‌ از غذاها و غذاهای‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقریباً ۹۰% فروکتوز ۱۰% گلوکز دارد و در مقادیر کم‌ در مواردخاص‌ کاربرد دارد اما بیشتر برای‌ ترکیب‌ با HFCS42‏ استفاده‌ می‌شود تا HFCS55‏ را تولید کند.
‏روندی‌ که‌ توسط‌ آن‌ HFCS‏ تولید می‌شود اولین‌ بار توسط‌ ریچارد اووف‌ و ارل‌ پی‌ کوی‌ درسال‌ ۱۹۵۷ اختراع‌ شد. روند تولید صنعتی‌ آن‌ توسط‌ دکتر تاکاساکی‌ در آژانس‌ بین‌المللی‌فناوری‌ و علوم‌ صنعتی‌ وزارت‌ تجارت‌ بین‌المللی‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌های‌ ۱۹۷۰-۱۹۶۵اصلاح‌ شد. HFCS‏ به‌ سرعت‌ در بسیاری‌ از غذاها و نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ بین‌ سال‌های‌۱۹۷۵ تا ۱۹۸۵ در ایالات‌ متحده‌ به‌ کار برده‌ شد.
۱
۱
‏شربت‌ ذرت‌ حاوی‌ فروکتوز بالا ‏(HFCS‏)
‏این‌ شربت‌ که‌ در انگلستان‌ ایزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز نامیده‌ می‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های‌ ذرت‌ می‌شود که‌ پردازش‌ آنزیمی‌ روی‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوکز آن‌ به‌ فروکتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ ترکیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی‌ مطبوعی‌ را ایجاد کند. در ایالات‌ متحده‌، HFCS‏ ماده‌ای‌ است‌ که‌ عموماً به‌ جای‌شرک‌ مورد استفاده‌ واقع‌ می‌شود و در بیشتر غذاها و نوشیدنی‌های‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشیدنی‌های‌ غیرالکلی‌، ماست‌، نان‌ صنعتی‌، کلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگی‌.
‏متداول‌ترین‌ انواع‌ این‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55‏ (که‌ بیشتر در نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ وجوددارد)، تقریباً ۵۵% فروکتوز و ۴۵% گلوکز دارد؛ و HFCS42‏ (که‌ در بسیاری‌ از غذاها و غذاهای‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقریباً ۹۰% فروکتوز ۱۰% گلوکز دارد و در مقادیر کم‌ در مواردخاص‌ کاربرد دارد اما بیشتر برای‌ ترکیب‌ با HFCS42‏ استفاده‌ می‌شود تا HFCS55‏ را تولید کند.
‏روندی‌ که‌ توسط‌ آن‌ HFCS‏ تولید می‌شود اولین‌ بار توسط‌ ریچارد اووف‌ و ارل‌ پی‌ کوی‌ درسال‌ ۱۹۵۷ اختراع‌ شد. روند تولید صنعتی‌ آن‌ توسط‌ دکتر تاکاساکی‌ در آژانس‌ بین‌المللی‌فناوری‌ و علوم‌ صنعتی‌ وزارت‌ تجارت‌ بین‌المللی‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌های‌ ۱۹۷۰-۱۹۶۵اصلاح‌ شد. HFCS‏ به‌ سرعت‌ در بسیاری‌ از غذاها و نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ بین‌ سال‌های‌۱۹۷۵ تا ۱۹۸۵ در ایالات‌ متحده‌ به‌ کار برده‌ شد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x