دانلود مقاله شته کلزا ۲۳ ص

دانلود مقاله شته کلزا ۲۳ ص

دانلود مقاله شته کلزا ۲۳ ص

دانلود-مقاله-شته-کلزا-23-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۲ صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

۱
‏شته‏ ‏کلزا
‏در‏ ‏سال‏ ‏های‏ ‏اخیر‏ ‏کلزا Rapeseed ‏آنقدر‏ ‏اهمیت‏ ‏پیدا‏ ‏کرده‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏بی‏ ‏نیاز‏ ‏از‏ ‏تشریح‏ ‏توسط‏ ‏نگارندگان‏ ‏این‏ ‏نشریه‏ ‏باشد‏. ‏ولی‏ ‏به‏ ‏دلیل‏ ‏رعایت‏ ‏اصول‏ ‏متداول،‌‏ ‏لازم‏ ‏است‏ ‏اهمیت‏ ‏آن‏ ‏به‏ ‏صورت‏ ‏مختصر‏ ‏شرح‏ ‏داده‏ ‏شود
● ‏مقدمه
‏در‏ ‏سال‏ ‏های‏ ‏اخیر‏ ‏کلزا Rapeseed ‏آنقدر‏ ‏اهمیت‏ ‏پیدا‏ ‏کرده‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏بی‏ ‏نیاز‏ ‏از‏ ‏تشریح‏ ‏توسط‏ ‏نگارندگان‏ ‏این‏ ‏نشریه‏ ‏باشد‏. ‏ولی‏ ‏به‏ ‏دلیل‏ ‏رعایت‏ ‏اصول‏ ‏متداول،‌‏ ‏لازم‏ ‏است‏ ‏اهمیت‏ ‏آن‏ ‏به‏ ‏صورت‏ ‏مختصر‏ ‏شرح‏ ‏داده‏ ‏شود:
۲
‏کلزا «Golza» ‏یا Rapeseed ‏یا‏ ‏کانولا‏(‏نوعی‏ ‏رقم‏ ‏اصلاح‏ ‏شده‏ٔ‏ ‏کلزا‏) (‏۳) ‏در‏ ‏بین‏ ‏دانه‏ ‏های‏ ‏روغنی‏ ‏یکساله‏ ‏جایگاه‏ ‏بسیار‏ ‏مهمی‏ ‏را‏ ‏به‏ ‏خود‏ ‏تخصص‏ ‏داده‏ ‏است‏. ‏در‏ ‏۲۰‏ ‏سال‏ ‏اخیر‏ ‏میزان‏ ‏تولید‏ ‏کلزا‏ ‏از‏ ‏تمام‏ ‏دانه‏ ‏های‏ ‏روغنی‏ ‏یکساله‏ ‏وچند‏ ‏ساله،‏ ‏بیشتر‏ ‏بوده‏ ‏است‏ ‏و‏ ‏دلیل‏ ‏آن‏ ‏وجود‏ ‏امکانات‏ ‏بالقوه‏ ‏برای‏ ‏توسعه‏ ‏کشت،‏
‏مزیت‏ ‏های‏ ‏نسبی‏ ‏تولید،‏ ‏توان‏ ‏و‏ ‏ایستایی‏ ‏و‏ ‏قدرت‏ ‏گیاه‏ ‏در‏ ‏مقابله‏ ‏با‏ ‏عوارض‏ ‏سوءطبیعی،‏ ‏و‏ ‏تحمل‏ ‏شرایط‏ ‏نامطلوب‏ ‏حرارتی‏ (‏سرد‏) ‏است.
‏کوشش‏ ‏و‏ ‏فعالیت‏ ‏مختصصان‏ ‏برجسته‏ ‏اصلاح‏ ‏نبات‏ ‏در‏ ‏زمینه‏ ‏ایجاد‏ ‏رقم‏ ‏هایی‏ ‏با‏ ‏خصوصیات‏ ‏برجسته‏ ‏بوتانیکی‏ ‏از‏ ‏گونه‏ ‏های‏ ‏مختلف‏ ‏جنس‏ ‏براسیکا (Brassica campestris, B.oleracea., B – nigra) ‏منجر‏ ‏به‏ ‏تولید B.napus, B.carinata, B.Juncea ‏شده‏ ‏که‏ ‏بدلیل‏ ‏داشتن‏ ‏اسیدهای‏ ‏چرب‏ ‏با‏ ‏ارزش‏ ‏و‏ ‏پروتیین‏ ‏محتوی‏ ‏اسید‏ ‏امینه‏ ‏های‏ ‏اصلی‏ ‏موردنیاز‏ ‏بدن‏ ‏انسان‏ ‏و‏ ‏حیوانات،‏ ‏کلزا‏ ‏را‏ ‏به‏ ‏صورت‏ ‏یک‏ ‏گیاه‏ ‏مهم‏ ‏روغنی‏ ‏و‏ ‏پروتیینی‏ ‏با‏ ‏۴۹- ۴۰‏ ‏درصد‏ ‏روغن،‏ ‏۳۹‏ ‏ـ‏ ‏۳۵‏درصد‏ ‏پروتیین‏(‏بعداز‏ ‏روغن‏ ‏کشی‏)‏در‏ ‏آورده‏ ‏است‏ (‏۴).
‏کاهش‏ ‏ترکیبات‏ ‏نامناسب‏ ‏مانند‏ ‏اسیدروسیک‏ ‏ـ‏ ‏و‏ ‏گلوکوزینولیت‏ ‏های‏ ‏آلیفاتیک‏ ‏و‏ ‏فیتات‏ ‏ها‏ ‏در‏ ‏حد‏ ‏حذف‏ ‏آنها،‏ ‏نگرانی‏ ‏از‏ ‏مصارف‏ ‏ممتاز‏ ‏تغذیه‏ ‏ای‏ ‏آن‏ ‏را‏ ‏از‏ ‏بین‏ ‏برده‏ ‏است‏. (‏۳)
‏در‏ ‏حال‏ ‏حاضر‏ ‏کلزا‏ ‏به‏ ‏عنوان‏ ‏مهم‏ ‏ترین‏ ‏گیاه‏ ‏روغنی‏ ‏و‏ ‏پروتیینی‏ ‏یکساله‏ ‏در‏ ‏منطقه‏ ‏معتدله‏ ‏سرد‏ ‏و‏ ‏سرد‏ ‏مرطوب‏ (‏در‏ ‏شرایطی‏ ‏که‏ ‏گیاهان‏ ‏روغنی‏ ‏دیگر‏ ‏قادر‏ ‏به‏ ‏رشد‏ ‏مطلوب‏ ‏نیستند‏) ‏همچنین‏ ‏در‏ ‏مناطق‏ ‏نیمه‏ ‏گرم
‏می‏ ‏تواند‏ ‏پروتیین‏ ‏و‏ ‏روغن‏ ‏قابل‏ ‏ملاحظه‏ ‏ای‏ ‏در‏ ‏واحد‏ ‏سطح‏ ‏تولید‏ ‏کند.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x