دانلود پاورپوینت بهداشت گوشت

دانلود پاورپوینت بهداشت گوشت

پاورپوینت بهداشت گوشت

پاورپوینت بهداشت گوشت

فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .pptx
تعداد صفحات: 15
حجم فایل: 1006
قیمت: 25000 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :

به نام خدا درس بهداشت مواد غذایی «بهداشت گوشت» بهداشت گوشت آلودگی:بخش های داخلی گوشت عموماً مقدار میکروارگاتیسم کمتری دارد.مقادیری میکروارگانیسم در غذذ لنفاوی، مغز استخوان و خود گوشت مقادیری میکروارگانیسم شامل استافیلوکوکوس اورئوس، استرپتوکوکوس، کلستریدیوم و سالمونلا وجود دارد.منابع آلودگی:منابع اصلی آلوده کننده گوشت خام در مرحله خونگیری، پوست کردن، برش زدن اجزاء خارجی بدن حیوان (پوست، سم ها، مو) و خارج کردن محتویات روده است.علاوه بر فلور طبیعی سطح بدن حیوان و میکروارگانیسم های روده ای موجود در محتویات روده، منابع آلودگی سطح خارجی بدن حیوانات خاک، آب، علوفه و خوراک دام و کود حیوانی است. ادامه آلودگی:هوا، چاقوها، پارچه ها، دست و لباس کارگران منابع دیگر آلودگی هستند.در مرحله انتقال گوشت، وسایل جابجا کننده، جعبه ها و ظروف، سایر گوشت های آلوده، هوا و افراد از منابع آلودگی هستند.در مرحله فراوری بعضی تجهیزات مثل مخلوط کن ها، پرکن ها، پوشش های محصولاتی مثل سوسیس و ترکیباتی مانند ادویه جات و پرکننده ها، میکروارگانیسم های نامطلوب به تعداد زیاد به گوشت اضافه می کنند. نگهداری گوشت:نکته: گوشت ها مهمترین مواد غذایی از نظر فساد پذیری هستند. (رطوبت زیاد، pH نزیدیک به خنثی و وجود مواد مغذی فراوان) به همین دلیل معمولا برای نگهداری گوشت از ترکیب روش های نگهداری استفاده می شود و نگهداری گوشت ها نسبت به سایر مواد غذایی دشوارتر است.1) ایجاد شرایط اسپتیک: به معنی دور نگهداشتن میکروارگانیسم ها تا حد ممکن از گوشت هاست.ایجاد شرایط اسپتیک باعث می شود موفقیت روش های نگهداری یا فرایند های بعدی روی گوشت افزایش یابد.ایجاد شرایط اسپتیک از سطح خارجی بدن حیوان شروع می شود (شستشوی حیوان)زمانیکه گوشت به میکروارگانیسم ها آلوده شود، حذف آلودگی مشکل خواهد بود. 2) استفاده از حرارت: روش کنسرو کردن یک تکنیک کاملاً اختصاصی برای گوشت ها محصوب می شود.گوشت ها به دلیل دارابودن اسیدیته پایین محیط مناسبی برای رشد کلیه باکتری های زنده هستند.مواد شیمیایی که به گوشت اضافه می شوند مانند ادویه جات، نمک، نیترات ها و نیتریت ها در گوشت های عمل آوری شده، تاثیر فرایند حرارتی را افزایش می دهند.نیترات به کشته شدن اسپورهای باکتری های بی هوازی توسط حرارت کمک می کند.تیمار سطح گوشت با آب داغ نیز در بعضی گوشت ها بکار می رود که معایبی دارد از جمله: آسیب به رنگ گوشت و از بین رفتن مواد مغذی آنحرارتی که در مرحله دود دادن گوشت ها و فراورده های گوشتی اعمال می شود نیز برا کاهش تعداد میکروارگانیسم ها موثر است.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
پاورپوینت بهداشت گوشت

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

 

دانلود پاورپوینت بهداشت گوشت

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *