دانلود پاورپوینت بهداشت و ایمنی مواد غذایی
دانلود فایل پاورپوینت آماده بهداشت و ایمنی مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 298
قیمت: 38000 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 27 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا بهداشت و ایمنی مواد غذایی بهداشت مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارتست از کلیه مقرراتی که رعایت آنها در تولید . فرایند . نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.پس در بهداشت مواد غذایی در مرحله اول سالم بودن غذا و پس از آن بالابودن کیفیت خوراکی آن مدنظر می باشد. فساد مواد غذایی زمانی که یک ماده غذایی دچار تغییراتی شود و یا اینکه واکنشهای شیمیایی در آن اتفاق افتد به طوریکه ارزش مصرفی ( ارزش تغذیه ای ) آن کم شود و یا از بین برود ماده غذایی دچار فساد شده است . به عنوان مثال اگر شیر در مجاورت نور خورشید قرار بگیرد تقریبا بعد از 2 ساعت 80٪ ویتامین B ( ب ) آن از بین میرود بنابراین چون ارزش غذایی آن تغییر کرده است فساد رخ داده است. فساد پذیری مواد غذایی عمده ترین عوامل موثر در فساد مواد غذایی عبارتند از:الف ) میزان رطوبت ماده غذایی :هر چه رطوبت ماده غذایی کمتر باشد ( یعنی خشک تر باشد ) دیرتر فاسد می شود.ب ) PH مواد غذایی:مواد غذایی با PH پایین ( اسیدی ) نظیر سرکه و آبلیمو به دلیل اسیدی بودن مقاومترند و در مقابل مواد پروتئینی ( گوشتی ) که PH حدود 6 ( نزدیک به خنثی ) دارند بیشتر در معرض فساد هستند.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول