دانلود تحقیق واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب
تحقیق واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب
دانلود تحقیق با موضوع واکنش های پسیکوفیزیولوژیکال و اختلالات شبه جسمی و خواب،
در قالب word و در ۴۲ صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
در طول تاریخ، فلاسفه و دانشمندان در خصوص ارتباط بین جسم و روان بحثهای فراوان داشته اند. اخیراً موضوع اثرگذاری متقابل جسم و روان بر یکدیگر مورد توجه دوباره واقع شده است. بیشترین توجه در مورد نقش سیستم های اندوکرین و ایمنی در بروز اختلالات پسیکوفیزیولوژیک می باشد. برخی معتقدند که هر بیماری یک جزء پسیکوفیزیولوژیکال دارد. یعنی هر اختلال جسمی یک جزء پسیکولوژیکال و هر اختلال روانی یک جزء فیزیکال به همراه دارد.
تسلسل واکنشهای پسیکوفیزیولوژیکال:
در سال ۱۹۲۹ والترکانون، تحقیق ارزشمندش را به عنوان تغییرات بدن در زمان درد، گرسنگی، ترس و خشم به چاپ رسانید. او واکنش «جنگ یا فرار» را توصیف کرد. به دنبال پژوهش کانون، سایر متخصصین نیز شروع به مطالعه واکنش های فیزیکی به استرسورهای فیزیولوژیکال کردند. برای مثال در سال ۱۹۵۱ ولف و کارنجیوس تحقیقات خود را مبنی بر ارتباط بین استرس و افزایش فشار خون گزارش نمودند. آن ها متوجه شدند که افزایش هیجانات منتج به افزایش فشار خون خواهد شد. هانی سلیه تئوری استرس را در سال ۱۹۵۹ بطور مشخص پیشنهاد کرد. سلیه یک پروسه سه مرحلهای را در واکنش به استرس توصیف کرد که به عنوان سندرم تطابقی عمومی شناخته شده است. این سه مرحله عبارت است از:
۱- واکنش اخطار: این واکنش یک عکس العمل فوری به یک استرسور است. مکانیسم های آدرنوکورتیکال منتج به رفتارهایی بصورت واکنش جنگ یا فرار میشود.
۲- مرحله مقاومت: در این مرحله بدن شروع به تطابق می کند که نیازمند صرف انرژی بیش از معمول برای ادامه حیات است.
۳- مرحله رهایی: مکانیسم های دفاعی ضعیف شده و شکست می خورند و تأثیر منفی استرسورها به ارگانیسم داخلی گسترش می یابد …