تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه

دانلود تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه

 

تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه

تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه

تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 284 کیلو بایت
تعداد صفحات 23
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :
تحقیق درباره نگهداری سیب و سبزیجات در سردخانه در قالب Word در 23 صفحه
بخشی از متن :
پیشگفتار
آئین كار نگهداری سیب در سردخانه كه نخستین بار در سال 1351 تهیه گردید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید كمیسیون فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخانه برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در هفتاد و دومین جلسه كمیته ملی استاندارد فرآورده‏های كشاورزی و غذائی مورخ 67/4/29 تصویب شد اینك به استناد ماده یك قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان آئین كار رسمی ایران منتشر می‏گردد .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم استانداردها و آئین كارهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این آئین كار برسد در تجدید نظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده كرد .
در تهیه و تجدید نظر این آئین كار سعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این آئین كار و آئین كارهای كشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امكانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم این آئین كار با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
1 ـ آمار نامه كشاورزی سال 1364 از انتشارات وزارت كشاورزی
2 ـ بیماریهای مهم فیزیولوژیك انباری سیب – نگارش : داریوش شرافتیان از انتشارات مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر مهر ماه 1363
3 ـ استاندارد ویژگیهای سیب ( تجدید نظر ) شماره 347 ایران ـ چاپ سوم مهرماه 1364
4- 4- Refrigerated storage of apples and pears A practical guide by J.C Fibler B.B.E / B.SC / H.D 1972 England
5- 5- Wooden package for fruit and vegetable products by D.Castelli published by united nations industrials development organization ID/WG 369/13 22 November 1983
6- 6- Market diseases of fruits and vegetables apples pears quinces by Dean H. Rose formerly L.P Mccolloch and D.F Fisher Washington D.C Nov 1951
7- 7- American society of heating refrigeration and air – conditioning engineers 1982
8- 8- Encyclopedia Americans the international edition volume 2 1973
9- 9- Apples – guide to cold storage ISO 1212 – 1976
10- 10- The storage of apples
R.M Smook and G.D Blanpied – 1969 – New York state college of agriculture
11- 11- Guide for storage of apples IS: 6669 – 1972

مقدمه
سیب یكی از قدیمی‏ترین میوه‏هایی است كه بشر از دیر باز شناخته و مورد استفاده قرار داده است بر اساس اطلاعات موجود به نظر می‏رسد كه موطن اصلی درخت سیب در منطقه جنوبی قفقاز و آسیای صغیر بوده و این درخت اولین بار در كشورهای ایران مصر یونان پرورش می‏یافته است . درخت سیب از گونه‏های مختلف جنس Malus از خانواده Rosaceae می‏باشد . به عقیده بعضی از گیاه شناسان جنس Malus خود زیر جنس Pyrous بوده و بیست و پنج گونه سیب شناخته شده موجود تماماؤ اخلاف Malus Pyrous و Pyrous Bacata می‏باشند . در اثر پرورش و اصلاح نژاد این میوه دارای ارقام گوناگون شده است كه در دامنه وسیعی از شرایط آب و هوای مختلف قابل كاشت بوده و با رعایت اصول به زراعی محصول قابل توجهی می‏دهد . در كشور ما نیز به علت مناسب بودن شرایط آب و هوایی این محصول از قدیم الایام مورد كشت و استفاده قرار می‏گرفته و در ربع قرن اخیر تولید آن افزایش چشمگیری یافته است . بطوری كه در حال حاضر سطح زیر كشت سیب در ایران تقریباؤ به 124000 هكتار و با تولیدی حدود 1130000 تن در سال می‏رسد . تعداد ارقام ایرانی كه تا كنون مشخص گردیده به بیش از 150 رقم بالغ می‏شود و علاوه بر آن حدود 30 رقم خارجی نیز به ایران وارد شده و كشت چند رقم آن متداول می‏باشد . بیشترین سطح زیر كشت به ارقام دیر رس و قابل نگهداری در سردخانه اختصاص یافته است كه مهم‏ترین آن عبارتند از : زنوزمرند عباسی شمیرانی 7 گلدن دلیشس رددلیشی گرانی اسمیت جاناتان گالیا شفیع آبادی و گلاب كهنز می‏باشد كه سه رقم گرانی اسمیت جاناتان گالیا در سطح محدودی در باغهای دولتی غرس شده‏اند . سابقاؤ روش احداث باغات سیب در ایران به طریق سنتی با تراكم 300 درخت در هكتار بوده ولی در سالهای اخیر احداث باغات با كشت متمركز ( سیستم Malling) با تراكم متوسط 2000 درخت در هكتار رو به توسعه و گسترش می‏باشد نگهداری سیب در ایران سابقه طولانی داشته و در بعضی از مناطق روستائی كشورمان روش‏های سنتی هنوز هم متداول می‏باشد . از جمله این روشها پوشانیدن سیب توسط كاه خاك و ماسه نرم ( به ویژه در مورد رقم شمیرانی ) و یا انبار كردن آن در زیر زمین‏های خنك است . امروزه در كشور استفاده از سرد خانه برای نگهداری این محصول شدیداؤ رواج یافته بطوریكه بخش قابل توجهی از ظرفیت سردخانه‏های بالای صفر كشور به نگهداری سیب اختصاص یافته است و از این حجم حدود 90 درصد برای نگهداری سیب‏های گلدن دلیشس و رد دلیشس مورد استفاده قرار می‏گیرد . ضرورت آشنا كردن علاقه‏مندان و دست اندركاران ذیربط به تكنیك نگهداری سیب در سردخانه با توجه به اهمیت اقتصادی این محصول و امكان توسعه صادرات آن موجب شد كه با استفاده از تجربیات حاصله در ایران و سایر كشورها بخصوص در مورد دو رقم گلدن دلیشس و رد دلیشس به تجدید نظر این آئین كار اقدام شود .
و…
فهرست مطالب :
مقدمه
آئین كار نگهداری سیب در سردخانه
هدف
دامنه كاربرد
اصول روش نگهداری سیب
برداشت
جور كردن و درجه بندی
بسته بندی
انتقال به سردخانه
طرز عمل در سردخانه
كنترل سیب‏ها در سردخانه
پیوست شماره 3 ـ كنترل آتمسفر در سردخانه

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *