دانلود تحقیق با موضوع فوتبال
تحقیق با موضوع فوتبال
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 3.286 مگا بایت |
تعداد صفحات | 42 |
دریافت فایل
توضیحات:
تحقیق کامل درباره فوتبال دارای 42 صفحه در قالب Word .
بخشی از متن :
فوتبال
بازی فوتبال ابتدا در اوایل قرن سیزدهم هجری شمسی/اواسط قرن نوزدهم میلادی در انگلستان اجرا شد. البته مداركی در دست است كه نشان میدهد بازیی شبیه به بازی فوتبال در قرون پیشتر متداول بوده است. این بازی رفته رفته در اواخر قرن نوزدهم در مدارس انگلستان طرفداران بسیاری پیدا كرد. اولین بار در سال 1225 هجری شمسی/1846 میلادی دانشگاه كمبریج در انگلستان مجموعهای از مقررات بازی فوتبال را منتشر كرد. این مقررات به تدریج توسط ملتهای دیگر نیز پذیرفته شد.
در سال 1283/1904 گامهای نخستین در جهت تاسیس فدراسیون بینالمللی فوتبال توسط ربوت گرین فرانسوی و هریشمن هلندی برداشته شد. محل تاسیس فدراسیون در ابتدا شهر پاریس بود. اكنون محل دبیرخانه فدراسیون بینالمللی در كشور سوئیس و در شهر زوریخ است. فدراسیون بینالمللی فوتبال بر مسابقههای بینالمللی و قارهای جهانی نظارت دارد و از سال 1930 میلادی به بعد هر چهار سال یكبار مسابقههای جام جهانی فوتبال را برگزار میكند.
مجمع فوتبال ایران در سال 1299 شمسی دایر شد و به این ترتیب فوتبال در ایران شكل و موقعیتی رسمی پیدا كرد. فدراسیون فوتبال ایران در سال 1325 شمسی تاسیس شد و مدتی بعد از آن به عضویت فدراسیون بینالمللی فوتبال درآمد.
بازی فوتبال
فوتبال بوسیله دو گروه یا دو تیم كه هر گروه تعداد یازده نفر میباشد، در داخل زمینی به ابعاد 110×75 متر بازی میشود. هدف از این بازی، این است كه توپ به داخل دروازه حریف زده شود. در این بازی فقط دروازهبان مجاز به استفاده از دستهای خود برای گرفتن توپ است. بقیه بازیكنان از پاها، تنه و یا سر برای زدن ضربه به توپ استفاده میكنند. در فوتبال هفده قانون وجود دارد.
بازی فوتبال توسط یك داور و دو خط نگهدار اداره میشود. خطنگهداران با استفاده از یك پرچم كوچك، داور را در امر آفساید، توپهای اوت و سایر خطاها كمك میكنند. وقتی در جریان بازی توپ به خارج از زمین زده شود، یكی از بازیكنان گروه مقابل با پرتاب توپ به داخل زمان، مجدداً بازی را به جریان میاندازند. توپ وقتی گل محسوب میشود كه تمامی آن از صفحه فضایی و فرضی بین تیرهای عمودی و افقی دروازه گذشته باشد. بازی در دو وقت قانون 45 دقیقه انجام میشود و در فاصله بین دو نیمه، مدت 10 دقیقه به بازیكنان فرصت استراحت داده میشود. هر تیمی كه در پایان وقت بازی گل بیشتری به حریف زده باشد، برنده مسابقه خواهد بود.
در فوتبال دو نوع ضربه آزاد وجود دارد: یكی ضربههای آزاد مستقیم و دیگری ضربههای آزاد غیرمستقیم. در ضربههای آزاد مستقیم میتوان توپ را مستقیماً وارد دروازه حریف كرد و به امتیاز دست یافت، ولی ضربههای غیرمستقیم به شرطی گل محسوب میشود كه توپ بعد از ضربه با بازیكن دیگری تماس پیدا كند و به طور غیرمستقیم وارد دروازه شود. ضربه دوم ممكن است توسط بازیكن خودی و یا از تیم مقابل باشد. خطاهایی كه منجر به زدن ضربه مستقیم میشوند، اگر در محوطه جریمه به وقوع بپیوندند، در این صورت داور اعلان ضربه پنالتی میكند. در این حالت توپ را روی نقطه پنالتی قرار میدهند و یكی از بازیكنان تیم حریف، در حالی كه تنها دروازهبان از دروازه دفاع میكند، به طرف دروازه شلیك میكند. خطاهای نه گانه كه باعث زدن ضربههای مسقتیم در فوتبال میشوند، از این قرارند:
- لگد زدن، یا اقدام به لگد زدن؛
- پریدن بر روی حریف یا بازیكن مقابل؛
- تنه زدن به حریف از عقب؛
- پشت پا زدن به حریف؛
- زدن حریف با استفاده از دستها و ی اقدام به این امر؛
- گرفتن و نگهداشتن حریف با دست و یا هر قسمت دیگر از بدن؛
- تنه زدن سخت و خطرناك به حریف؛
- هل دادن حریف با استفاده از دستها؛
- لمس كردن توپ با دست (این حركت بوسیله دروازهبان در محوطه جریمه آزاد است).
در بازی فوتبال قانون پیچیده و بحثانگیزی به نام آفساید وجود دارد. برای بازیكنان جوان و تازهكار دانستن چهار مطلب قضیه آفساید را حل میكند. به عبارت دیگر میتوان گفت یك بازیكن در آفساید نیست، اگر:
- در نیمه زمین خودش باشد؛
- حداقل دو بازیكن از تیم حریف بین او و دروازه حریف باشند؛
- آخرین تماس با توپ توسط یكی از بازیكنان تیم مقابل انجام شده باشد؛
- توپ مستقیماً از پرتاب اوت و یا ضربه كرنر به او رسیده باشد.
اثر ورزش فوتبال را بر دستگاه عصبی، تنفسی، قلب و اندامهای تحتانی و استقامت عمومی بدن مشخص كنید.
فوتبال ورزش گروهی است. با توجه به اینكه این ورزش در مدت طولانی انجام میشود، باعث توسعخ استقامت عمومی بدن میشود و كارایی دستگاه تنفسی و قلب و عروق را بهبود میبخشد و قدرت عضلانی در اندام تحتانی را نیز افزایش میدهد.
مهارتهای اساسی
شوت زدن، مهار كردن توپ، پاس دادن، ضربه زدن، دریبل كردن و با سر ضربه به توپ زدن (هد)، از مهارتهای اساسی در بازی فوتبال است.
ضربه زدن به توپ:
برای ضربه زدن به توپ همواره سه نكته را رعایت كنید: 1) با گامهای معمولی به طرف توپ بروید. 2) پایی را كه با آن ضربه نمیزنید (پای محور)، در كنار توپ و در محل مناسبی قرار دهید. 3) پایی را كه به توپ ضربه میزنید، تاب دهید و دقت كنید كه با روی پا به توپ ضربه بزنید. ضربه زدن با روی پا و یا داخل پا چندان آسانی نیست. پس از ضربه زدن با ادامه حركت پا، توپ را تعقیب كنید. سعی كنید كه ضربه زدن با پا را در ابتدا با هر دو پا انجام دهید و یاد بگیرید.
مهار كردن توپ:
مهار كردن توپ، قبل از پاس دادم، شوت زدن و دریبل كردن باید انجام شود. بازیكن میتواند با تمام قسمتهای بدن خود، بجز دستها، توپ را مهار كند. به طور كلی برای مهار كردن توپ با هر یك از اندامهای بدن، آن اندام نباید سفت و محكم و با توپ برخورد كند. در لحظه برخورد اندام موردنظر را ابتدا كمی به عقب میكشیم تا از برخورد سخت با توپ جلوگیری شود
دریبل كردن:
دریبل كردن، یعنی در حالی كه توپ و بازیكن با هم حركت میكنند، توپ از اختیار بازیكن خارج نشود. در اجرای مهارت دریبل، بازیكن در حالی كه با ضربههای خیلی آهسته و نرم در روی زمین توپ را به جلو و اطراف خود هدایت میكند، سعی دارد كه توپ از او دور نشود و كاملاً در اختیار او باشد تا فرصت پاس دادن و یا ضربه زدن به طرف دروازه حریف را به دست آورد.
پاس دادن:
بازیكنان پس از اینكه حركت كردن با توپ و مهار كردن آن را یاد گرفتند، به راحتی میتوانند حركت پاس دادن را اجرا كنند. پاس دادن در فوتبال بخش اعظم بازی را شامل میشود، زیرا فوتبال یك بازی گروهی است كه در آن بازیكنان از طریق پاس دادن توپ به یكدیگر با هك در ارتباطند. پاس دادن بین دو بازیكن رابطه برقرار میكند و موفقیت در اجرای این مهارت در گرو حركت مناسب توسط هر دو بازیكن است. هنر پاس دهنده در این است كه این عمل را به طور ساده، با سرعت و با دقت اجرا كند و نقش دریافت كننده این است كه در جای خالی و مناسب قرار گیرد و سرعت و جهت حركت خود را با توپی كه برایش میفرستد، تنظیم كند. پاس دادن مانند ضربه زدن با اندامهای مختلف و به صورت گوناگون اجرا میشود. پای با بغل پا، پاس با روی پا، پاس با سر، پاس كوتاه، پاس بلند، پاس هوای و پاس زمینی چند نمونه از پاسهای مختلف در فوتبال هستند. به طور كلی، نشانهگیری و سرعت و دقت عمل در اجرای مهارت پاس دادن بسیار اهمیت دارد.
شوت كردن:
در بازی فوتبال، وقتی كه بازیكن به دروازه شوت میكند، هدفش كسب امتیاز است. در این صورت باید تا آنجا كه ممكن است، توپ را دورتر از دسترس دروازهبان بفرستد، چون فرصت برای شوت زدن به دروازه چندان راحت به دست نمیآید، بازیكن باهوش در مواقع حساس از فرصتی كه برایش پیش میآید، به سرعت استفاده میكند و میكوشد تا با پا و یا سایر اندامهای خود نظیر سر و سینه توپ را وارد دروازه حریف كند. بازیكنان باید تمرین شوت زدن به دروازه با از فواصل مختلف انجام دهند. علاوه بر تمرین شوت از فواصل مختلف، لازم است اینگونه تمرینات با دریافت توپ از جهتها گوناگون و سرعت مختلف انجام شود. بازیكنی كه با هر دو پا شوت میزند، به مراتب بر بازیكنی كه فقط با پا قادر به شوت زدن است، رجحان دارد.
زدن تو با سر (هد):
شوت زدن با پا برای بازیكنان علاقهمند به زودی امری طبیعی و عادی میشود، به طوری كه میتوانند انواه ضربهها را با پا به توپ وارد كنند، ولی زدن توپ با سر در ابتدا كمی سخت و گاهی ناراحتكننده است. بازیكنان از این نگرانند كه مبادا این عمل صدمهای به سر آنها وارد كند، حال آنكه بعدها متوجه میشوند كه اگر عمل زدن توپ با سر به درستی انجام شود، جای هیچگونه نگرانی نیست. برای یادگیری این مهارت، ابتدا باید توپ را در جلو صورت نگهداشت و سپس با پیشانی به آن ضربه وارد كرد. ضربههای اوب بهتر است نرم و به آهستگی زده شود و رفته رفته شدت آن را زیادتر كرد. باید توجه كرد كه ضربههای سر عملاً با پیشانی زده میشود. بعد از اینكه تمرین فوق را چندین بار عمل كردید، توپ را در جلو سر به هوا پرتاب كنید و سعی كنید آن را با سر بزنید. در مراحل بعدی تمرین را با پرش به بالا و باز كردن دستها به جلو و بالا اجرا كنید. در این حالت كمر را به عقب خم كنید، ضربه با استفاده از بدن و سر به توپ وارد میشود.
دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336
بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
دانلود سریع و مستقیم
دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول